articole Comunicat de presa Comunicate de presa Personale

Croitorese aduse din Asia

Ca textilele produse in Romania se cauta pe piata din lumea intreaga nu mai este un secret. Bunul gust al romanilor a fost verificat de multe ori de-a lungul istoriei si cel mai mult se demonstreaza prin frumusetea costumului popular, care face furori in lumea intreaga.

Ia romaneasca se poarta si se vinde pretutindeni, mai mult de-atat a inceput sa se si produca in India, in alte tari ale lumii, fiindca au vazut ce succes are. Am ramas surprinsa sa citesc pe eticheta unor produse care imitau ia romaneasca: Made in India.

In afara de armonizarea perfecta a culorilor si calitatea tesaturilor si eleganta croielii recomanda rochiile, bluzele si fustele facute in tara noastra. La asta ne-am gandit cand am demarat o linie de productie confectii intr-o hala dezafectata a unei mari fabrici. Ne-am gandit ca este pacat sa nu folosim cladirea inca functionala si sa nu investim in renumele pe care il avem pe piata confectiilor din lumea intreaga.

Cel mai greu ne-a fost insa cu forta de munca. Romancele noastre aduna portocale si capsuni in Spania si ingrijesc batrani in Italia.

Asa am ajuns sa apelam la o firma de recrutare strainatate care sa ne ajute si pe noi sa gasim personal feminin bine pregatit si constiincios din Asia si pe cei din strainatate, care nu gasesc un loc de munca in tara lor.

De ce am ales Asia? Pentru ca apreciem educatia pentru munca si onestitate pe care o primesc oamenii din tarile acestui continent.

Iata ce pasi am parcurs, pana am primit lotul celor 150 de croitorese care si acum isi desfasoara cu succes activitatea in tara noastra.

-Am intrat pe site-ul firmei Jordanriver.eu si am descris posturile prezentand pe larg cerintele angajatorului si drepturile angajatului. Ne-am gandit de la inceput sa fidelizam angajatele care muncesc foarte mult prin diferite bonusuri (bani, excursii prin tara).

-Efectuarea testarii fortei de munca in statele de unde provin, fiindca noi trebuia sa primim cele mai bune confectionere, mai ales ca se depunea un efort urias sa fie aduse in Romania.

-Punerea la punct a documentatiei de angajare legala si sedere pe teritoriul tarii noastre a femeilor aduse sa lucreze la noi. De obtinerea vizei de intrare in tara, a vizei de munca si a vizei de sedere s-a ocupat firma prezentata la inceputul acestui articol.

Datorita ajutorului primit de la acesti profesionisti, in prezent ne desfasuram activitatea cu succes si avem si un profit considerabil.

Ne extindem, de aceea ei sunt colaboratorii nostri permanenti si prin intermediul lor am adus personal care sa invete de la femeile de la tara sa teasa si sa deprinda arta cusutului fiindca ne dorim sa repunem pe piata produsele traditionale romanesti: costume populare, cergi, toale si covoare.

Recomandam tuturor intreprinzatorilor care au nevoie de forta de munca serioasa sa solicite aceasta mediere ca sa-si desfasoare activitatea cu succes. Personalul sosit din strainatate in tara noastra munceste cu determinare fiindca trimite bani familiilor ramase acolo si doreste ca prin munca de calitate sa se realizeze..

No Comments Found

Leave a Reply