Personale

Pentru organizarea corecta a depozitului tau

Daca esti in cautare de solutii eficiente pentru ambalare, din plastic returnabile, Schoeller Allibert reprezinta solutia ideala avand peste 50 de ani vechime in domeniul. Aceasta companie este formata din cele mai importante brand-uri de pe piata din domeniu, si anume: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki, fiind liderul din domeniu pe piata din Europa.
Acestia ofera produse si servicii de cea mai buna calitate, fiind in topul companiilor din domenoi in aceasta industrie. Principalele proritati pe care acestia se concentreaza sunt reprezentate de industria agriculturii, auto, aimentara si de procesare a alimentelor, bauturilor, retail, productia industriala si servicii de pooling si asa mai departe.
Printre produsele comercializate de Schoeller Allibert se numara: containere pentru depozitare sau manipulare pentru incarcaturi grele, paleti din plastic, cutii plastic, capace plastic, cutii din plastic stivuibile, carucioare, galeti, cutii de tip navete pentru bauturi si multe altele. Toate acestea fiind de cea mai buna calitate, si la cel mai bun pret de pe iata in raport calitativ, avand peste 1000 de produse disponibile online


Inainte de toate principalul factor cand este infiintata o firma, indiferent de domeniu, trebuie sa fie calitatea serviciilor sau a produselor. Dovada ca aceasta comanie comercializeaza produse de cea mai bun calitate este reprezentata de cele 5 decenii de activitate.
Multumirea clientilor este prioritara si de aceea se concentreaza constant asupra cerintelor si nevoilor oamenilor, mulandu-se perfect dupa acestea de-a lungul timpului. Cresterea companiei si a profitului se urmareste prin realizarea produselor de calitate cu scopul de a atrage cat mai multi clienti.
Fiind vorba de produse din plastic, rezistenta si durabilitatea sunt esentiale. Schoeller Allibert asigura clientilor solutiile optime si eficiente folosind materie prima de cea mai buna calitate.
Cele mai importante beneficii ale acestor produs sunt: calitatea net superioara, durabilitatea si sustenabilitatea care imbunatatesc eficienta lantului de aprovitionare, se reduc costurile de transport dar si cantitatea deseurilor fiind produse reciclabile dar si imbunatatesc imaginea brand-ului.
Pentru vizualizarea gamei complete de solutii de ambalare din plastic returnabil va invit sa accesati site-ul celor de la Schoeller Allibert,.
De curand am apelat si eu la aceasta firma pentru cateva containere si paleti din plastic si rafturi si ma declar extrem de multumit. Cu ajutorul acestora am reusit sa imi organizez mult mai bine depozitul pentru piese auto de la magazinul auto pe care il detin. Datorita organizarii mult mai bune am reusit sa maresc si volumul de vanzari deoarece piesele au fost mult mai usor si rapid de gasit, deci au ajuns la clienti mult mai repede.
In orice domeniu indiferent de produsele comercializate sau serviciile prestate, cel mai important factor este calitatea. Pe langa materialele folosite este nevoie de angajati calificati dar si de utilaje profesionale. Astfel numarul de clienti cu siguranta va fi unul mare, in consecinta si profitul va fi unul generos
Astfel orice firma va avea numai de castigat iar in ceea ce priveste compania Schoeller Allibert si acestia au mers de la bun inceput pe aceasta cale, de unde si deceniile pe parcursul carora aceasta companie a rezistat..

No Comments Found

Leave a Reply