articole

Cum aleg ochelarii de soare in functie de forma fetei

Mi-am cumparat de curand o pereche de ochelari de soare Polarizati si sunt foarte incantata de ei. I-am luat de la Bestwatch.ro si au aici o multime de modele de ochelari de soare Pedro foarte faini.

Mie cel mai mult mi-au placut ochelarii de soare polarizati Pedro 8197M-10. I-am cumparat in primul rand pentru lentile. Acesti ochelari au lentile polarizate, ceea ce inseamna ca ofera o vizibilitate impecabila si o durabilitate mult mai mare. Totodata, lentilele ofera protectie 100% cu valoarea UV400, ceea ce inseamna ca sunt foarte buni pentru ochii tai. Acesti ochelari au o rama din plastic lucios, negru si lentile in nuante de roz. I-am primit cu saculet de protectie, laveta de curatare, cutie, garantie si manual de utilizare.

Am ales acesti ochelari in primul rand pentru calitatea lor, apoi pentru faptul ca sunt potiviti pentru forma fetei mele. Oricum, sunt o norocoasa, deoarece am fata ovala si la fata ovala se potrivesc cam orice ochelari.

Daca fata ta este patrata, trebuie sa te orientezi spre ochelari de soare cu rame rotunjite sau ovale si care au culori deschise. Am vazut pe Bestwatch.ro o multime de modele care ti s-ar potrivit de minune.

In cazul in care forma fetei tale e rotunda, ar trebui sa incerci sa-ti cauti ochelari de soare mai lati decat iti sunt pometii. Ideali ar fi cei cu rame patratoase sau dreptunghiulare.

Daca esti una dintre persoanele care au fata alungita te poti considera si tu o norocoasa, deoarece la o astfel de forma a fetei merg mai multe tipuri de ochelari: ochelari tip aviator, ochelari cu rame subtiri, ochelari supradimensionali, etc.

Cel mai bine e sa tii cont de forma fetei daca vrei sa iti alegi in mod corect ochelarii. Oricum, la Bestwatch vei gasi cu siguranta ochelarii perfecti. Tot aici vei gasi si ochelari de soare barbati. Intra chiar acum pe site, deoarece sunt si o serie de reduceri de care poti profita..

No Comments Found

Leave a Reply