Comunicat de presa

Cum sa accesezi credite de leasing avantajoase pentru auto rulate

Masina a devenit un aspect important in viata noastra. Pentru multe persoane ea reprezinta o necesitate. Dar de ce sa investim o groaza de bani intr-o masina noua care se va devaloriza foarte rapid, cand exista alternativa de auto rulate?

Exista cei care au nevoie de masina pentru deplasarea la serviciu, exista cei pentru care condusul reprezinta o placere, precum si exista persoane pentru care masina reprezinta o comoditate. Indiferent in ce categorie nu te-ai incadra, conducerea unui model nou de masina este o dorinta pentru multi.

Dar si aceste din urma masini pot avea preturi mari mai ales daca vorbim despre cele performante si de inalta clasa. Daca nu faci parte din cazul fericit cand poti sa achiti pretul unei masini la momentul achizitiei, poti apela la finantare.

Ce este un credit de leasing auto?

Un credit de leasing auto reprezinta obtinerea unei finantari din partea unei institutii pentru a cumpara o masina. Acesta poate fi oferit pentru achizitionarea unor masini atat noi cat si a unor auto rulate si se ofera atat persoanelor fizice cat si intreprinderilor.

Leasingul se materializeaza sub doua forme: leasing financiar si leasing operational. Leasingul financiar este forma cea mai utilizata si este asemanatoare din perspectiva modului cum functioneaza cu un credit bancar. O persoana isi achzitioneaza o masina obtinand un imprumut pe care ulterior il returneaza in rate.

Leasingul operational nu este utilizat atat de des. Principiul dupa care functioneaza aceasta metoda de finantare se aseamana cu cel dupa care functioneaza un contract de inchiriere.

Cum sa obtii un contract avantajos de leasing auto rulate

Gandeste-te la ce model de masina doresti sa achizitionezi. Dat fiind faptul ca vorbim despre masini la mana a doua s-ar putea ca modelul, dotarile si caracteristicile pe care ti le doresti sa fie dificil de reunit in aceeasi masina. Prin urmare fii flexibil si permite-ti sa deviezi de la imaginea pe care o ai.

Ulterior acestui punct adreseaza-te unui dealer auto si cere o oferta. Totusi, nu te limita la a discuta doar cu un specialist. Exista o multime de companii care ofera servicii in domeniul achizitiei de masini sh, iar concurenta care exista pe piata trebuie sa o utilizezi in avantajul tau pentru a obtine cea mai buna oferta pentru tine.

Inainte de a incheia un contract informeaza-te despre dealerul auto cu care vrei sa contractezi. La o simpla cautare pe google a cuvintelor cheie potrivite poti gasi o groaza de informatii despre cei care activeaza in domeniu. Astfel iti vei asigura siguranta serviciilor contractate si nu risti sa ai parte de surprize ulterior.

Verifica si ce alte facilitati iti ofera contractul incheiat cu un dealer pentru auto rulate. Unele firme ofera in acelasi pret si facilitati precum asigurarea CASCO si RCA, GPS sau asistenta de drum.

Avantajele obtinerii unui credit de leasing auto

Unele masini chiar daca fac parte din categoria auto rulate sunt vandute la un pret ridicat pentru ca sunt masini performante. Prin urmare, obtinerea unei finantari pentru achizitionarea unui astfel de automobil iti poate aduce avantaje reale. Dobanzile practicate in acest domeniu sunt fixe, contractele pot fi incheiate pe durate de timp mai scurte sau mai lunci in functie de necesitatile ficarei persoane, dealerii auto ofera posibilitatea inchiderii anticipate a contractului, rate fixe, si multe alte avantaje.

Auto Geist – dealer autorizat in vanzarea auto rulate ofera aici pe langa masini de calitate si performante si posibilitati de incheiere a contractelor de credite leasing. Finantarea este oferita in conditii avantajoase pentru clienti iar examinarea dosarului se face intr-un timp scurt. Descopera ofertele disponibile pe autogeist.ro.

No Comments Found

Leave a Reply