Fără categorie

Parfum ca in povesti cu Tork

Oricat ar fi de curata o casa, se intampla sa intri si sa simti mirosuri care te vor face sa iesi in 10 secunde. Multi oameni au o sensibilitate aparte in ceea ce priveste mirosurile. Desigur, atunci cand gatesti, este aproape inevitabil sa nu patrunda in incaperi mirosul de ceapa prajita sau cate si mai cate. Chiar daca inchizi usile, deschizi geamul si dai drumul la hota, putin miros tot se va ramane.

Sa nu uitam si de mirosurile neplacute din baie. Unele bai sunt dotate cu sisteme de ventilatie sau geamuri, pe cand altele nu au nici una, nici alta. In aceste cazuri este foarte greu sa aerisesti si sa obtii mirosuri placute. Daca se intampla sa ai musafiri, lucrurile se complica. Te vei simti stanjenit daca cineva iti vine in vizita si se simte mirosul de la ultima mancare sau ultima vizita la toaleta. Insa, pentru aceasta problema exista o solutie: odorizantele pentru incapere. Pe site-ul echipamentcuratenie.ro exista o gama de produse Tork, destinate incaperilor. Tork este un brand international, recunoscut in intreaga lume pentru produsele destinate curateniei si igienizarii. Magazinul echipamentcuratenie.ro comercializeaza o gama variata de astfel de produse, printre care si odorizantele Tork.

Exista trei tipuri de astfel de odorizante:

  1. Odorizant Tork Citrus. Acest odorizant este sub forma de spray si are miros de lamaie. Acesta este un miros placut, fresh si puternic. Sunt persoane care adora acest miros si adevarul este ca lamaia are o mireasma aparte. Iti aduce aminte de vara si soare si, de aceea, este un miros ce readuce optimismul, este relaxant si stimulant. Cat despre eficienta spray-ului Tork in sine, acesta controleaza mirosurile neplacute eficient. Spray-ul contine uleiuri aromate concentrate si agenti pentru neutralizarea mirosurilor si pastrarea unei atmosfere placute. Spray-urile sunt compatibile cu Dispenserul Tork.
  2. Odorizant Tork Floral. Este un odorizant care iti aduce aminte de primavara. Probabil mai fresh de atat nu se poate. Miresmele sunt, intr-adevar, de vis. Fiind un odorizant foarte bun, mirosul este persistent, insa placut. Iti va da impresia ca te gasesti intr-o gradina, inconjurat de flori. In casa ta se va simti mireasma celor mai parfumate flori din lume si tu, familia ta sau musafirii tai vor fi mai mult decat incantati. Ca si Citrus, odorizantul Tork Floral se poate folosi cu Dispenserul Tork si mirosurile neplacute din bucatarie, baie sau din restul casei, vor fi neutralizate.
  3. Odorizant Tork Tropical Fruit. Cine nu iubeste fructele tropicale! Ce ar fi daca in casa ta ar fi constant un astfel de parfum. Cu odorizantul de la Tork, acest lucru este posibil. Miresmele de papaya, mango, kiwi si lime iti vor invada in cel mai placut mod casa si toti cei care se vor afla sub acelasi acoperis vor fi incantati. Niciun miros neplacut nu va rezista acestui parfum de fructe tropicale. De aceea, este ideal pentru cei care vor sa aduca atmosfera de vacanta de vara in casa lor.

Acestea sunt odorizantele Tork prezente pe site. Pentru a asigura si o igiena optima, exista si alte produse pe care le poti cumpara. Intra pe site-ul echimpamentcuratenie.ro si descopera gama completa!

 

No Comments Found

Leave a Reply