masini

Cum să ai un portbagaj curat în orice anotimp


Curățenia în mașină e probabil ultimul lucru pe lista ta de priorități. E o chestiune consumatoare de timp, de energie și de ce să n-o spunem drept, destul de plictisitoare. Asta dacă nu ești cumva un maniac al curățeniei care simte satisfacții nemaipomenite răscolind praful din cele mai ascunse unghere ale canapelelor. Dacă ești un maniac sigur ai și tăviță portbagaj. Dacă nu, atunci ar fi bine să-ți cumperi una cât mai repede.
Primul pas: conștientizarea
Înainte de toate, e bine să-ți dai seama că rezistența mașinii tale în timp depinde și de curățenie și organizare. Dacă ar fi să te apuci fix acum de curățenie în mașină, sigur te-ai poticni exact la partea cu organizarea portbagajului. Portbagajul e cutiuța cu surprize și miros de vaselină a mașinii. Găsești pe acolo și sticle cu apă vechi de când lumea și pungi cu șuruburi, alte sticle cu substanțe nedefinite, incolore și inodore, chei, un cartof căzut din plasele de la piață, pete de ulei și altele. E ca la talcioc. Găsești ce vrei, alegi ce-ți trebuie. Ca să nu-și mai fie greu să cureți portbagajul, e bine să pui pe hârtie un plan de menținere a curățeniei și un sistem de organizare.
Pasul doi: achiziționarea unei tăvițe
Probabil că nu-ți pare cel mai semnificativ lucru însă o tăviță portbagaj e cheia spre curățenie de durată. Chiar dacă e un simplu dispozitiv din cauciuc sau plastic, marginile înalte fac toată treaba. Din tăviță nu se mai împrăștie praful, resturile, nu se mai scurg lichidele, nu se mai fac pete pe covoarele originale. Praful din covoarele mașinii e foarte, foarte greu de îndepărtat ca să nu mai vorbim de petele vechi, greu spre imposibil de eliminat și care dau portbagajului mirosul caracteristic de praf amestecat cu ulei de motor, benzină și tot ce s-a mai vărsat între timp.
Pasul trei: păstrarea curățeniei
Dacă ai reușit să schimbi sau să cureți covoarele, ai montat o tăviță portbagaj protectoare și ți-ai strâns sculele într-o cutie specială ești pe drumul cel bun. Tot ce mai ai de făcut e să mai strângi din când în când obiectele rămase după călătorii, după ce ai cărat cine știe ce obiecte grele, murdare și uleioase sau după ce ți-ai făcut cumpărăturile de la piață. E mult mai simplu, nu-i așa? Scoți tot din portbagaj, scuturi și speli tăvița, te bucuri de curățenia minunată a covoarelor și o pui la loc. Mașina este protejată de lichide corozive, de lovituri, de zgârieturi, mirosuri neplăcute și în general de uzură.

Dacă te-a exasperat destul mizeria perpetuă din portbagaj atunci ia-ți o tăviță portbagaj de calitate superioară de la PTC Auto. Tăvițele sunt sortate pe modele de mașini așa încât se potrivesc perfect tipului de portbagaj, dimensiunilor și formei. Sunt durabile, rezistente la uzură, frecare, se spală ușor și se montează și mai ușor. Vei avea portbagajul protejat de umezeală, praf, pete, rugină și alte neplăceri și vei putea spune în orice anotimp că ești campion la curățenie și ai o mașină model! Fă-ți viața și munca mai ușoară cu idei inteligente și produse recomandate de mărcile originale ale mașinilor!.

No Comments Found

Leave a Reply