Comunicat de presa

Cum sa alegi cele mai bune placi de par

  • By
  • 21 octombrie 2019

Placa de par aproape ca nu lipseste din arsenalul de ingrijire a parului pentru nici o femeie, fie ca acest aparat este folosit zilnic sau doar ocazional. Daca vechea placa ti s-a defectat sau daca consideri ca deja este un model invechit si crezi ca ai nevoie de o noua placa de par, trebuie sa stii ca exista un numar foarte mare de placi de par disponibile pe piata. Tocmai prin prisma numarului foarte mare de astfel de placi de intins parul alegerea celui mai bun model poate deveni o adevarata aventura. In ceea ce urmeaza vei gasi o serie de ponturi pentru a gasi cele mai bune placi de intins parul din cele existente pe piata.

Cele mai bune placi de par

Primul si cel mai important pont atunci cand vine vorba despre alegerea unei placi de par se refera la materialul din care sunt realizate acele placi care se incalzesc. Pe piata de astfel de produse poti gasi placi din materiale precum sticla, titanium, ceramica sau turmalina. Dintre acestea, cele mai bune materiale sunt ceramica si titaniumul, dar si turmalina. Urmatorul pont se refera la posibilitatea de ajustare a temperaturii pentru placa de par pe care urmeaza sa o achizitionezi. Este obligatoriu ca aceasta functie sa fie disponibila si in cat mai multe trepte pentru a te asigura ca atunci cand folosesti placa de par nu iti arzi parul.

Un alt aspect de luat in seama in alegerea celor mai bune placi de intins parul se refera la dimensiunea acestora. Dimensiunea placilor trebuie sa tina cont de lungimea parului. Astfel, daca ai parul scurt, atunci recomandarea este sa optezi pentru placi de par avand dimensiuni intre 2,5 si 4 centrimetri, pe cand daca ai parul lung cea mai buna alegere o reprezinta placile pentru par cu dimensiuni intre 5 si 7 centimetri, acestea indreptand mult mai repede parul. Brand-ul placilor de par reprezinta de asemenea un lucru foarte important pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita. Fie ca ai un brand preferat, fie ca ai gasit recenzii excelente pentru un anume brand atunci cand vine vorba despre placi de intins parul, este important sa alegi un brand care ofera fiabilitate si garantia calitatii.

No Comments Found

Leave a Reply