Internet

Salon du Mariage asigura servicii complete pentru o nunta perfecta

Salon du Mariage este un restaurant nunta special organizat si conceput pentru a oferi cele mai bune servicii astfel incat nuntile sa fie usor de organizat si rezultatul final sa fie unul rafinat, caracteristic unui eveniment de lux. Cele doua saloane disponibile, alaturi de piscina sunt solutia ideala pentru nunti, indiferent de numarul de invitati sau de tematica.

Peste 150 de locuri de parcare

Deoarece majoritatea invitatilor vin cu masinile personale, locurile de parcare intr-un oras atat de aglomerat cum este Bucurestiul sunt foarte importante pentru bunul mers al evenimentului, dar si pentru respectarea programului.

Cele 150 de locuri de parcare sunt suficiente chiar si pentru nuntile de dimensiuni mari si ajuta foarte mult invitatii, dar si mirii. Atunci cand toti pot parca in cadrul salonului, persoanele importante nu mai trebuie sa fie asteptate pana cand se intorc pe jos din locul in care au gasit spatiu sa lase masina, la multe strazi distanta.

Specialistii de la Salon du Mariage iau in calcul faptul ca intr-un oras atat de aglomerat cum este capitala, deplasarea efectiva de la biserica pana in locatie se poate face cu intarzieri, drept pentru care vine cu aceasta facilitate care sa contribuie la diminuarea timpului de transfer al invitatilor.

Transportul este gratuit pe ruta Piata Presei Libere – Saftica

Unul dintre cele mai bune restaurante nunti, Salon du Mariage, vine in ajutorul mirilor si invitatilor cu transportul gratuit intre Piata Presei Libere si Saftica, astfel incat sa fie mai usor ca toti invitatii sa ajunga la timp in locatie, pentru petrecere.

Toate aceste facilitati au venit ca raspuns la ambuteiajele care se creeaza in capitala, in special la orele de varf si in weekenduri. In momentul in care toti invitatii sunt transportati dintr-o locatie in alta, fiecare element mentionat in program este mai usor de implementat, iar timpii setati sunt mai usor de respectat.

Taxiuri pentru plecare

O nunta implica de cele mai multe ori si consumul de alcool in cantitati variate, ceea ce inseamna ca persoanele care vin cu autoturismele proprii este foarte posibil sa fie incompatibile cu sofatul, motiv pentru care, la plecare sunt disponibile taxiuri care sa duca invitatii la destinatie.

Chiar daca Salon du Mariage nu este cea mai ieftina locatie, este salonul care ofera cele mai multe facilitati pentru o suma moderata. Mirii care aleg sa isi sarbatoreasca nunta aici beneficiaza de un raport calitate pret excelent. In plus, la final de eveniment, pe nota de plata vor fi trecute doar elementele despre care s-a discutat in prealabil, ceea ce inseamna ca mirii nu risca sa aiba surprize neplacute. In colaborarea cu Salon du Mariage nu exista costuri ascunse sau alte costuri impuse dupa ce a fost semnat contractul.

Pentru organizarea nuntii perfecte este recomandat ca mirii sa aleaga cea mai buna locatie in care sa se desfasoare evenimentul, avand in minte o atmosfera care sa ii faca fericiti, dar si oaspeti multumiti, care se distreaza si care se deplaseaza in siguranta spre si de la eveniment.

No Comments Found

Leave a Reply