Personale

Cum sa arati mai tanara

Fie ca ai 25 de ani sau esti un pic mai in varsta, una dintre cele mai eficiente modalitati de a-ti arata varsta este sa ramai la o tinuta familiara, confortabila, care iti vine bine. Purtatul acelorasi piese in exact aceleasi combinatii, zi dupa zi nu este numai demoralizator, in cazul in care tinuta nu este foarte magulitoare, este auto-sabotare.Uneori, un siretlic poate fi portita de iesire din aceasta rutina, alteori, pot fi necesare mai multe actiuni radicale. Asadar iata ce poti face pentru a arata mai tanara:

1. Incadreaza-ti fata cu o pereche de ochelari. Fie ca porti doar ochelari de soare, cand iesi vara pe strada sau ai nevoie de ochelari de vedere, acestia sunt atat o investitie in stilul tau, cat si una in sanatatea ta. Moda este aliatul tau aici. Tendintele in domeniul ochelarilor se schimba atat de greu incat investitul intr-o pereche la moda iti va asigura un look modern pentru o perioada lunga de timp.

2. Lasa sa ti se vada gleznele. Un pic de piele arata remarcabil de tinereasca. Temperaturile nu trebuie sa fie tropicale – gleznele sunt extrem de rezistente si, cu o pereche de pantofi cu toc vor face chiar si blugii sa arate eleganti si potriviti pentru o tinuta de seara.

3. Schimba-ti parfumul. Un parfum mai usor, nu foarte dulce iti poate afecta starea de spirit in bine. Aromele inaltatoare fac femeile sa se simta tinere si energizate.

4. Uzura sau franjuri. Acestea sunt detalii la moda pe care bunul simt si bunul gust iti pot spune sa le eviti. Ignora-ti instinctele, uneori acestea sunt lipsite de simtul aventurii. Marginile roase pot avea un efect remarcabil, delicat asupra hainelor, in special in jurul decolteului, si pot face o piesa clasica sa para mai jucausa. Franjurii ar trebui totusi, sa se limiteze la genti, sau la o pereche de pantofi casual.

5. Tine-ti umerii inapoi. O postura corecta presupune, de asemenea, tragerea abdomenului inauntru si in sus si ridicarea taliei. Incepand cu varsta de 12 ani, oamenii simt o nevoie coplesitoare de a se scufunda in soldurile lor, culminand, pe masura ce anii trec, in criza posturala, adica aplecatul in fata pentru a privi la telefon sau un ecran. O postura corecta este cea mai tinereasca caracteristica pe care o poti avea – infinit mai eleganta decat o frunte fara riduri. .

No Comments Found

Leave a Reply