Cum sa fim mai profii

Bine v-am regasit,

Astazi vreau sa vorbim despre un subiect foarte important, este vorba de viata copiilor, de viitorul acestora. Dar de data aceasta nu voi vorbi de copii norocosi ci de cei cu care viata a fost mai nedreapta, chiar daca ei nu aveau nici o vina.

In perioada 17 august- 25 octombrie cei de la PROFI lanseaza editia 2015 a Campaniei ”Impreuna cu tine, Profi salveaza destine”, o campanie care inca din primul an de infiintare a reusit sa se faca remarcata, cu toate acestea inca mai exista probleme ce trebuiesc rezolvate, iar acest lucru nu este posibil fara implicarea noastra.

Deja se observa un interes mai ridicat in randul populatiei pentru a-i ajuta si pe cei necajiti, daca la inceput cei de la Profi au desfasurat singuri aceasta campanie, ma refer in primii trei ani de la infiintare, anul trecut deja li s-au alaturat sase ONG-uri, iar anul acesta vorbim deja de 23 de ONG-uri participante.

23 ONG-uri in CSR PROFI 2015

Fiecare dintre noi ar trebui sa isi rezerve un pic din timpul sau liber pentru a-i ajuta pe acesti copii si pentru a vota cel mai important caz, Profi pune la dispozitie trei premii de 1 milion, 100 de mii si respectiv 50 de mii lei. Cei care pot vota unul dintre cazurile participante sunt clientii magazinelor Profi.

Alegerea este foarte grea pentru ca fiecare ONG vine cu o poveste trista in spate si in plus cu o problema care are nevoie cat mai rapid de rezolvare, totusi trebuie sa se decida si care sunt cele mai importante probleme care vor beneficia de premii.

Problemele sunt dintre cele mai diverse incepand cu abandonul scolar si terminand chiar cu sanatatea copiilor.  Un ONG care spera la unul dintre premiile oferite este SOS Satele Copiilor Romania, dar lista lor este foarte mare si ceea ce este si mai trist esre ca nu toti au posibilitatea de a castiga. Deci va invit sa participati la aceasta campanie si sa votati ONG-ul care v-a impresionat cel mai mult.