Haine second hand pentru fiecare

haine second hand

Daca esti pasionat de imbracaminte second hand si doresti sa ai accesul la ea, atunci bucurate, caci vei avea parte de haine second hand ce cea mai inalta calitate care sunt ideale pentru orice sezon. Sau esti in cautare activa de un furnizor de imbracaminte second hand, care este capabil sa iti puna la dispozitie niste preturi mici si niste conditii foarte avantajoase de transport? Solutia perfecta este Top Textil, depozitul de haine second hand din Slobozia, judetul Ialomita. Comercializarea de imbracaminte second hand angro o face Top Textil, el comercializeaza pentru toate magazinile specializate in acest domeniu, dar desigur si pentru taote organizatiile de caritate.

Cele mai bune haine second hand doar la noi

Hainele second hand sunt importate din Germania, din cele mai bogate orase ale sale. Toata imbracamintea este aprope noua si are si certificate de dezinsectie si  dezinfectie. Sunt disponibile aproape toate articolele vestimentare: bluze, tricouri, imbracaminte sport, sacouri, geci, paltoane, rochii, pantaloni, fuste si accesorii. Poti alege intre doua oferte la haine second hand:

  • Sortare Mixta – hainele se sorteaza Primavara-Vara si Toamna-Iarna, se contine  marfa mixta de orice sezon, pentru femei, copii si barbati.
  • Extrasezon sortare pentru preturi promotionale, in oferta aceasta marfurile sunt ambalate in saci de 120-150 kg si puteti fi siguri ca sacii contin doar imbracaminte de sezon.

Asa ca indiferent de ce fel de sezon este afara Top Textil ne aprovizioneaza cu diferite haine atractive. Toata marfa din Top Textil are un grad scazut de uzura, majoritatea articolelor fiind noi sau purtate de foarte putine ori. Toate hainele sunt ambalate cu  grija in saci de 5-10 kg pentru o livrare corecta si usoara. La noi poti gasi si articole de casa: pilote, prosoape, halate de baie si ceracefuri.

Haine second hand pentru clienti din Romania si Rusia

Depozitul nostru angro este creat special pentru piata din Romania si Rusia. Va oferim doar servicii de calitate care  sunt garantul unei relatii de parteneriat  de durata.

Aceste haine second hand acum sunt la moda!

Daca doresti sa atragi mai multi clienti atunci iti venim in ajutor, iti punem la dispozitie oferte personalizate cu preturi negociabile. Alaturi de Top Textil ai accesul la tarife foarte anatajoase. Preturile se pot negocia, dar doar in functie de cantitatea care este comandata.

Top Textil – depozit de haine second hand

Magazinele ce cauta haine second hand si organizatiile de caritate ce doresc  acest tip de haine, aveti parte de cel mai bun depozit de haine second hand si anume Top Textil. Activam din 2009 si ne palce ceea ce facem, ne staruim sa ne imbunatatim serviciile acordate cat mai bine pentru ca sa ai parte de placere maxima in parteneriat. Top Textil va ofera:

  • Imbracaminte second hand de calitate inalta importata din Germania;
  • Incaltaminte second hand de calitate inalta importata din Germania;
  • Si lavete industriale.

Suntem companie specializata pe comercializare de marfa angro si desigur ne adresam tuturor proprietarilor de afceri cu haine second hand pentru a schimba lumea radical in sens bun.

Pentru a afla cum sa ne contactezi acceseaza site-ul www.haineshgermania.ro