Cum se alege corect firma de unde iti comanzi termopanele

Ciudat! Cand un produs sau un serviciu apare nou pe piata numai cateva firme il ofera o buna perioada de timp, de aceea nu prea poti alege solutia eficienta. Cand oamenii vad ca afacerea respectiva infloreste pe zi ce trece si aduce beneficii isi deschid si ei firme de profil. Aparitia concurentei este benefica fiindca poti alege sa cumperi din magazinul care vinde cel mai ieftin, dar si produse foarte bune.
Acesta este de fapt un studiu de caz despre dezvoltarea afacerilor cu termopane. In prezent, locuintele noi se fac exclusiv cu termopane, iar caselor care sunt renovate li se inlocuieste tamplaria din lemn cu cea din pvc fiindca este mult mai rezistenta si mai eleganta.
Termopanele izoleaza perfect termic si fonic si tin peste 40 de ani, fara sa necesite vopsire, asa cum au nevoie cele din lemn.
Cum se alege corect cea mai buna dintre firme termopane? Iata cateva puncte de reper:


-evaluarile clientilor. Este importanta opinia celor care au mai cumparat. Pe internet am gasit zeci de clienti multumiti de preturile, de calitatea produselor si a profesionistilor care deservesc firma Geamtermopanpvc.ro. ”Geamtermopanpvc.ro m-a ajutat sa schimb tamplaria veche si ineficienta ca un prieten. Mi-a facut o oferta de pret conform posibilitatilor mele financiare si mi-a adus produsele la domiciliu cu masina lor. Montajul a fost facut la superlativ de catre meseriasii trimisi special.” (G.M)
-prefera firmele care sunt dispuse la negociere celor care au calculatorul online pe site si mai si spun ca TVA-ul nu este inclus in pret. Firma pe care o prezint aici m-a cucerit prin anuntul ca pot cumpara termopane cu 50%, iar reprezentantii firmei sunt dispusi sa negocieze cu mine.
-programul firmei sa fie prelungit, sa nu fiu nevoita sa astept ore intregi.
-sa se ofere consiliere gratuita fiindca am nevoie de sfaturi de achizitie si de amanajare a locuintei, iar ei au experienta ca sa mi le dea pe cele mai bune.
-gama produselor sa fie diversificata. Pe site sa existe si accesorii, sa imi pot face cumparaturile complete de aici. De exemplu sa comand termopanele, dar sa aiba si plasa de tantari de calitate. Sa cumpar termopanele, dar sa aiba in stoc si rulouri exterioare, sisteme antiefractie si sticla 4season.
-sa-i pot contacta in mai multe locuri: pe site-ul magazinului, prin e-mail, telefonic, dar sa aiba si pagina de Facebook
-pe site sa existe articole despre calitatea termopanelor si despre beneficiile montarii acestora in locul geamurilor obisnuite.
Acestea au fost argumentele care m-au condus catre firma de termopane de mai sus si nu m-am inselat deloc, fiindca aplicand calculatorul pe site-ul altor firme suma pe care ar fi trebuit sa o achit era de 1000 de euro, iar dupa discutiile cu reprezentantii de vanzari de la firma aleasa de mine, am obtinut un tarif de 500 de euro.
Recomand tuturor sa aleaga firma Geamtermopanpvc.ro fiindca au cele mai ieftine preturi si sunt cei mai seriosi furnizori de servicii din tara.
Datorita lor voi intra in iarna lui 2018 cu geamuri noi si perfecte, iar in acest moment simt deja cum caldura excesiva si zgomotele sau praful nu mai intra in casa mea..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *