Tehnologia Kendalo si Marketingdirect ne ajuta sa mentim un portofoliu de clienti


In ziua de azi este foarte simplu sa iti faci un portofoliu fix de clienti , deoarece firme precum Marketingdirect se ocupa strict cu comercializarea bazelor de date cu liste firme pe care companiile le pot achizitionata pentru a stabili colaborari cu clienti din toata tara.

Cum functioneaza?

Totul se face online, prin intermediul site-ului Marketingdirect, pretul fiind in functie de pachetul dorit. Aceste pachete contin informatii si datele de contact ale unor firme diverse de pe teritoriul Romaniei, din domenii diferite precum, domeniul agricol, IT&C, Invatamant, Servicii si multe altele.

Prin intermediul acestor servicii puteti sa va actualizati baza de date mult mai eficient, deoarece formatul este electronic fiind, de asemenea, foarte usor sa faceti update.

Este o metoda eficienta si rapida de a face bani intr-un timp cat mai scurt.

Kendalo si SMS Gateway

Acesta platforma pune la dispozitia utilizatorului o metoda mult mai usoara de a administra SMS-urile permitand mai multor administratori sa promoveze in aceelasi timp dar cu acces separat.

Cu Kendalo toate datele dumneavoastra raman in siguranta indiferent ca este vorba de continutul trimis sau de datele personale. Absolut toate informatiile vor deveni proprietatea dumneavoastra personala.

Kendalo ramane alegerea inteligenta pe care o puteti face pentru firma dumneavoastra, deoarece preturile sunt foarte convenabile.

Interfata este simpla fiind conceputa astfel pentru a fi folosita de toti utilizatorii indiferent de cunostintele fiecaruia in domeniul It-ului.

Rezultatele vor fi 100% un succes garantat, deoarece este o aplicatie foarte stabila ce nu necesita mentenanta.

In ziua de azi este mult mai usor sa tinem evidenta contactelor datorita tehnologiei ce permite o stocare rapida a documentelor fara a ocupa prea mult spatiu la locul de munca cu hartii inutile.

De aceea, recomandam Marketingdirect si Kendalo pentru eficienta maxima, la preturi foarte acceptabile.

Este o metoda rapida de a face afaceri fara prea mult efort..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *