Comunicate de presa

Curs stivuitoristi-program de teorie si practica flexibil

SC Calificari Deserventi Srl este un lider in domeniul cursurilor de formare profesionala pentru adulti iar, de-a lungul timpului, a reusit sa stranga un numar semnificativ de persoane interesate sa urmeze acest curs stivuitoristi.Trainerii urmaresc evolutia performantelor profesionale si le ofera consultanta gratuita ori de cate ori au nevoie de sfaturile lor pretioase.

Ei sunt mereu orientati spre satisfacerea nevoilor tuturor beneficiarilor si le ofera servicii de inalta calitate care sa ii ajute sa isi indeplineasca visele.Daca ati decis sa urmati acest curs aveti numai de castigat, pentru ca sunteti intampinati de nenumarate avantaje, cum ar fi preturi surprinzatoare si competente impresionante. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa accesati site-ul www.stivuitorist-macaragiu.ro.

Cursurile sunt mereu actualizate si respecta intru totul normele legislative in vigoare. De indata ce v-ati inscris la curs veti urma o pregatire teroretica dar si practica.Aveti la dispozitie lectori calificati si autorizati care va pun la dispozitie toate informatiile necesare si va spun tot ceea ce trebuie sa stiti despre indatoririle stivuitoristului.

In cadrul orelor de pregatire practica aveti la dispozitie masinariile din dotare,pentru a invata cum sa manevrati un stivuitor, astfel incat dupa terminarea cursului sa puneti practica cu incredere aceasta meserie. La finalul cursului se organizeaza un examen pentru a primi autorizarea ISCIR. Aici nu exista costuri ascunse ci beneficiati din plin de corectitudinea si seriozitatea firmei colaboratoare. Pretul cursului este clar stabilit inca de la inceput si include toate taxele.

Curs stivuitoristi-pret corect

Orarul acestui curs stivuitoristi se stabileste de comun acord cu toti participantii tinand cont de posibilitatile acestora de a ajunge la timp. Avantajul suprem consta in faptul ca acest curs este recunoscut in Uniunea Europeana astfel incat veti putea sa va gasiti un loc de munca bine platit si in alta tara.Cursurile de stivuitorist organizate de catre aceasta firma se desfasoara in cele mai bune conditii si va asigura reusita.

Curs stivuitoristi-optiunea perfecta

Aflati imediat care este perioada de inscriere la curs stivuitoristi pentru a putea incepe cat mai curand. Nu mai stati pe ganduri si luati decizia inspirata de a va oferi sansa la perfectionare pentru ca in acest fel aveti toate sansele sa va gasiti un loc de munca mult mai usor si implicit, sa aveti o viata mai buna.

Iar daca detineti deja o autorizatie de stivuitorist trebuie sa va prelungiti valabilitatea acesteia pentru a putea presta in continuare aceasta meserie in deplinatate legala. Un stivuitorist va trebuie sa respecte cu precizie prescriptiilor tehnice ISCIR, sa pregateasca si sa verifice vehiculul pentru lucru, sa manipuleaze marfa in conditii optime  si sa identifice la timp defectele aparute.

No Comments Found

Leave a Reply