Comunicat de presa Comunicate de presa Internet Personale

Garajul viitorului

Garajul este un fel de sanctuar pentru orie barbat, deoarece acolo el isi va gasi linistea printre uneltele si dispozitivele sale care ii fac viata mai interesanta. Chiar daca deseori ne referim la garaj ca la un “mancave” sau “pestera barbatului” este bine sa tinem pasul cu timpurile in care traim si sa ne dam un update. Poate ca in trecut sotia sau copiii se strecurau in garaj si va deranjau uneltele, insa acum aveti sansa de a securiza totul folosind serviciul automatizare usa garaj Nice.

Nice este o firma specializata in usi si porti automatizate, si are o experienta foarte mare in comercializarea acestor sisteme.

Site-ul lor ofera solutii pentru porti culisante, usi garaj, accesorii si bariere auto. Nu este prima data cand am auzit despre Nice, insa pana cand nu mi-am instalat sistemul automatizat pentru garaj,nu m-am convins. Este, cu siguranta, cea mai buna optiune pentru cei care vor sa isi instaleze un sistem cu serviciul automatizare poarta de la Nice pentru a avea control si siguranta deplina.

Avantajele usilor de garaj automatizate:

– Usile automate de garaj faciliteaza accesul, acesta fiind unul dintre beneficiile lor majore. Actionarea unor astfel de usi se poate face de la distanta, cu ajutorul unei telecomenzi sau prin apasarea unui buton pozitionat in apropierea usii de garaj. Acest lucru te va scuti de coboratul din masina pentru deschiderea si inchiderea manuala a usii, precum si de efortul necesar pentru actionarea manuala, care pentru persoanele care sufera de anumite conditii de sanatate se poate dovedi dificila.

– Usile de garaj automate sunt mai sigure, putand fi actionate numai de cel care se afla in posesia telecomenzii. Acest lucru va spori securitatea proprietatii si a bunurilor tale. De asemenea, tot datorita actionarii de la distanta a usilor de garaj, vei fi in siguranta, nefiind nevoit sa cobori din masina atunci când ajungi acasa la ore tarzii.

– Datorita sistemelor inovative de automatizari, nu vei fi nevoit sa sacrifici estetica usii de garaj, care contribuie la aspectul de ansamblu al casei tale, pentru functionalitate. Indiferent de modelul de usa de garaj pentru care optezi, fie el modern sau clasic, functia de automatizare poate fi incorporata cu usurinta. Acest lucru inseamna ca nu vei fi nevoit sa faci un compromis in ceea ce priveste designul pe care ti-l doresti pentru usa garajului tau.

– Aproape toate modele de usi de garaj puse la dispozitie de marii producatori pot fi dotate cu sisteme de automatizari, astfel incat tu sa te poti bucura de cel mai sporit grad de securitate si confort. De asemenea, usile de garaj automate sunt mai sigure decat cele prevazute cu actionare manuala. De cele mai multe ori, ele sunt dotate cu senzori de detectare a obstacolelor, ceea ce scade considerabil riscul accidentelor neplacute.

De cand mi-am instalat sistemul de automatizare poarta Nice recunosc ca ma simt mult mai in siguranta si pot lasa chiar si unelte prin garaj, deoarece nu va intra nimeni fara acordul meu.

De asemenea, cei care vor si mai multa siguranta pot incerca sa isi achizitioneze si o bariera auto nice.

No Comments Found

Leave a Reply