advertoriale

Hartia in cabinetele medicale

Indiferent daca lucrezi intr-o clinica medicala sau un spital, igiena trebuie sa joace un rol important pentru tine si pentru cei din jur. Ma refer inclusiv la pacienti, nu numai la cadrele medicale. In astfel de locatii trebuie impus un regulament strict in ceea ce priveste curatenia si igiena. In spitale exista multe bacterii si infectii ce se pot raspandi din cauza unei igiena precare. Streptococii, stafilococii sau orice alt tip de microbi si microorganisme se pot transmite si de la o simpla atingere a unei persoane infectate. De aceea, este imperativ sa pastram curatenia la cel mai inalt nivel. Avem nevoie de sapunuri profesionale, de dezinfectanti cu grad ridicat de actiune, detergenti speciali sau consumabile hartie de cea mai buna calitate. Pentru asta, iti recomandam magazinul online Sanito.ro. Magazinul activeaza in domeniul curateniei si accesoriilor pentru curatenie, de mai bine de 13 ani. Peste 20000 de clienti sunt multumiti de parteneriatul cu acest magazin. Companii, institutii si spitale au comandat si continua sa comande de aici pentru ca produsele sunt cele mai bune si, de fiecare data, rezultatele sunt impecabile.

Aici vei gasi role medicale speciale pentru cabinete si spitale. De exemplu, este recomandata rola medicala tratata antimicrobian, Alba-Strong 50 Joint de la brand-ul Lucart. Aceasta are o lungime de 50 de metri. O rola este confectionata din hartie de buna calitate, absorbanta si embosata, in dublu strat. Este ideala pentru a mentine un nivel ridicat de igiena in spatiile sanitare. Confera o buna rezistenta si confort datorita celor doua straturi. Se utilizeaza in sectorul medical asa cum spuneam, dar si in centre de infrumusetare. Aceste role sunt disponibile in tiple de plastic care, la randul lor sunt in pachete de carton, usor de deschis, aplatizate si usor de transportat. De asemenea , aceste role sunt tratate cu sistem bacteriostatic. Asta inseamna ca rolele contin o lotiune speciala cu efect bacteriostatic, ce ajuta la prevenirea cresterii si multiplicarii germenilor. Pe site sunt disponibile si alte produse hartie, inclusiv pentru uzul casnic sau industrial.

Pentru spitale mai sunt recomandati si dezinfectantii speciali precum Incidin Oxyfoam. Acest produs sub forma de spuma este recomandat pentru dezinfectia obiectelor de inventar din orice material (metal nichelat, cromat, vopsit, lemn lustruit sau vopsit, material plastic, sticla, ceramica): mobilier de spital, laborator, brancarde, targi, carucioare, canapele de consultatii si tratament, mese de operatii, obiecte sanitare, clante de uti, telefoane etc. De asemenea, este ideal pentru dezinfectia aparaturii medicale din blocurile operatorii, laboratoare, sectii A.T.I., sali de nastere, sali de tratamente, cabinete medicale individuale si cabinete stomatologice si dezinfectia dispozitivelor medicale, precum si a stetoscoapelor, termometrelor, instrumentarului mic. Incidin Oxyfoam se foloseste nediluat, prin pulverizare directa asupra aparaturii medicale sau asupra suprafetelor de dezinfectat. Se lasa sa se evapore. Se mai poate aplica si prin stergere cu o laveta sau un servetel curat. Nu necesita clatire si nu se foloseste pe suprafetele sensibile la agenti oxidanti (marmura, cupru, alama).

Recomandam produsele de hartie si nu numai, de la Sanito.ro, pentru toti cei care administreaza o clinica sau un spital si doresc o igiena cat mai eficienta.

 

No Comments Found

Leave a Reply