De ce in compania Analko Aluminium, detaliile fac diferenta?

In 1974, societatea Analko a intrat in industria aluminiului, avand ca principal obiectiv anodizarea, insa, o data cu dezvoltarea companiei, a inceput sa-si indrepte atentia si spre alte domenii, precum confectiile metalice, confectionarea de produse noi , dar si o gama foarte vasta de prelucrari precum debitare tabla,dar si  indoiri si prelucrari ale tablei .

Dupa peste 40 de ani de activitate in industria aluminiului, se poate spune ca Analko Aluminium sustine cu mandrie titlul de lider european in ceea ce priveste domeniul tratarii si vopsirii in camp electrostatic a suprafetelor din aluminiu..

De la infiintare, compania Analko a reusit sa aiba o crestere si o dezvoltare continua , deoarece mereu a investit in oameni, prin pregatirea continua in angajati, grija continua pentru mediul inconjurator, dar si o calitate a produselor si serviciilor oferite.

O data cu decizia fondatorului societatii, Stelios Kochylas, in anul 1992 ca aceasta sa isi schimbe locatia, in propriul sediu aflat in Acharnes, Attiki, cu o suprafata de 9000 mp, a inceput perioada de dezvoltare continua, atat la nivel central, cat si local.

Din acel moment, s-a investit constant in modernizarile tehnologice si in implementarea, certificarea si mentinerea unui sistem de management integrat.

 Analko Aluminium este una dintre primele societati care a introdus in Grecia metoda sublicromiei, ceea ce inseamna decorarea in efect de lemn a diverselor suprafete din aluminiu, insa nu s-au oprit aici, ci mereu se incearca diverse metode de inovatii, prin crearea unor nuante proprii si unice. In acest moment, compania dispune de o gama unica de culori RAL, intr-un total de 400 de nuante, inca exista si altele 400 care pot fi alese pe baza de comanda.

In anul 2004 s-a decis dezvoltarea companiei in plan european si a luat astfel fiinta Analko Aluminium in Bucuresti, care are propiul sediu cu o suprafata de 15.000 mp.

Datorita dorintei continue de expansiune pe termen lung, dar si asigurarea evolutiei pe termen lung si a performantei, Analko Aluminium, avand la baza experienta companiei- mama, reuseste sa fie una dintre cele mai renumite companii de acest gen.

Din 2012, compania a inceput sa investeasca in domeniul confectiilor metalice si confectionarea produselor noi, cum ar fi usile metalice, usi de garaj, rulouri si plase antiinsecte si incepand cu anul 2013 s-a deschis la Bucuresti o sectie de confectii metalice si fasonare a tablei, acoperind cu succes atat piata romaneasca, cat si cea europeana.

Din anul 2014, a aparut si o noua linie automata de vopsire in camp electrostatic a aluminiului si fierului, punandu-se accent pe acele piese ce au nevoi speciale in ceea ce priveste protectia si acoperirea lor.

Datorita faptului ca este o companie de productie foarte moderna, Analko Aluminium are toate certificatele de calitate emise de firma internationala Qualital, iar obiectivul permanent al societatii in ceea ce priveste calitatea , este evolutia continua a metodologiilor de colectare, cunoastere, intelegere si satisfacere a cerintelor, necesitatilor si asteptarilor clientilor, atat cei reali, cat si cei potentiali.

Analko Aluminium este prin urmare, una dintre companiile care isi indreapta atentia catre angajati, clienti, metodele de lucru, deoarece dintotdeauna detaliile au facut diferenta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *