CS-Cart optimizeaza eCommerce-ul

Cs-Cart este usa spre viitor a magazinelor online. Acesta platforma software de eCommerce este construita special pentru a acomoda nevoile utilizatorului. Perfect customizabil, ramane alegerea numarul unu a micilor si marilor magazine cu platforma online.

Software-ul este destul de complex acoperind o gama mare de servicii CS-Cart, precum abonare la newletter, exportul produselor prin feed, generarea automata a facturii fiscale dar si importul produselor prin feed in format CSV sau XML.

Iar asta este doar o parte din ce ofera CS-Cart, software-ul fiind foarte complex.

Utilizatorii au ocazia sa achizitioneze si modul de gazduire CS-Cart, fiind valabil un an de zile dupa care pretul va fi calculat in fucntie de traficul de pe site si va fi calculat si facturat lunar.

De ce sa alegem gazduirea pe CS-Cart?

Software-ul CS-Cart este instalat numai pe site-ul dumneavoastra, iar panoul sau de administrare este gestionat prin intermediul browserului web, permitandu-va sa accesati din orice locatie cu o conexiune la internet.

Exista doua produse disponibile de CS-Cart: CS-Cart – produs avansat cu functionalitate multi-store care permite administrarea mai multor magazine cu baza de date partajata de la un singur panou de administrare; Multi-Vendor – un produs extins pentru a crea o piata online cu vanzatori independenti sau un mall virtual cu numeroase departamente separate.

Cum instalam CS-Cart?

Procesul de instalare CS-Cart este foarte simplu, odata ce software-ul a fost achizitionat de pe site-ul cscart.ro acesta se va descarca in pc iar procesul de instalare poate sa inceapa.

Pasii de configurarea software-ului in procesul de instalare este usor de urmat pentru toata lumea, deoarece platforma va va intreba judetul, preferintele de setare a modalitatilor de livrare si costurile aferente.

Este software-ul pe care toate magazinele online ce se bazeaza pe eCommerce trebui sa foloseasca, deoarece CS-Cart va optimiza modul timpul de lucru si precizia tranzactiilor..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *