Personale

Tu prin ce companie iti expediezi coletele?

Trimiterea unui colet nu e cel mai usor task mai ales daca optezi pentru expedirea unui colet din stainatete in Romania. De cele mai multe ori preturile sunt piperate, calitatea serviciilor lasa de dorit si livrarea este intarziata. Din aceste motive trebuie sa ne asiguram ca optam pentru cea mai buna solutie de transport colete Anglia Romania sau oricare alte locatii. Pentru ca doar asa vom fi siguri ca pachetele noastre ajung la cei dragi in siguranta si in timpul promis.

Una din cele mai bune companii de transport colete este www.eastlines.ro.  Aceasta companie iti asigura transportul coletului tau in cele mai sigure conditii si mai ales in timpul promis. Daca ai un colet de trimis poti apela cu incredere la ei.

Cum pregatesti coletul pentru trimitere?
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GdFooKim5Zc]
Ca un colet sa fie transportat in siguranta trebuie sa te asiguri ca acesta este impachetat corespunzator. Ambalarea, protejarea si sigilarea este intotdeauna treaba clientului. De aceea trebuie sa ne asiguram ca acesta este bine impachetat si sigilat.  Daca trimiteti produse fragile, asigurati-va ca le-ati ambatat corespunzator, folositi bubble wrap pentru o extrasiguranta. Si atasa pe exteriorul cutiei semne care sa indice ca obiectele din interior sunt fragile, modul in care ar trebui sa fie manevrate, etc..

Etichetarea coletului trebuie sa fie corespunzatoare si sa cuprinda toate detaliile si informatiile (destinatar, expeditor, adresa, numar de telefon, etc.).

Dupa ce coletul a fost ambalat si sigilat se vor transmite detaliile privind greutatea si dimensiunile coletului catre firma transportatoare.

Pentru a fi siguri ca pachetul dumneavoastra ajunge in siguranta la destinatar trebuie sa va asigurati ca acesta a fost bine ambalat si sigilat. Transportul door to door si manevrarea vor intra in responsabilitatea firmei de curierat.

Alege intotdeauna o firma care are recenzii bune, daca nu stii nici una iti recomand cu mare drag EastLines.

 

 .

No Comments Found

Leave a Reply