De ce internetul nu ofera suficiente informatii despre afectiunile medicale?

Desi relatia medic-pacient este relatia ideala in privinta primirii unui sfat competent sau a unui tratament corect, exista nevoia de informare dupa consultatie sau uneori chiar inaintea acesteia. Cu cat esti mai informat cu atat te simti mai sigur pe tine, mai linistit si poti lua hotarari in cunostinta de cauza in privinta sanatatii tale.

Ar putea fi un junghi. Ar putea fi o durere surda. Mai devreme sau mai tarziu 8 din 10 dintre noi vom avea dureri de spate. Durerea de spate este comuna si la fel sunt miturile despre ea. Vezi daca poti deosebi miturile de realitate. Sigur, sa stai tolanit poate fi rau pentru spate. Dar daca stai prea drept pentru mult timp poti suprasolicita spatele. Daca stai pe scaun mult, incearca urmatoarele de cateva ori pe zi. Aluneca pe spate in scaun cu picioarele pe podea si o usoara curbura a spatelui. Chiar mai mult: Incearca sa stai in picioare o parte a zilei, cand vorbesti la telefon sau cand citesti acte de la serviciu.

In urmă cu doar câteva luni, medicii britanici atrăgeau atenţia că internetul favorizează dezvoltarea ipohondriei. Acum ei atrag atenţia asupra calităţii informaţiilor medicale postate pe internet – conform unui raport întocmit de către cercetatorii de la Universitatea Nottingham, doar 200 din cele 500 de site-uri analizate conţin informaţii medicale corecte. In ciuda acestei situaţii, este o certitudine faptul că medicul online va continua să aibă din ce în ce mai mulţi pacienţi. Pentru ca aceşti pacienţi să fie cât de cât în siguranţă, medicii britanici propun să vină în întâmpinarea lor cu nişte medici online profesionişti. A început să se discute despre necesitatea unor site-uri administrate de către medici şi nu de către vânători de trafic.

Afectiuni ca platfusul (picior plat valg) sunt bine descrise. Termenul de picior plat valg (platfus) este utilizat pentru a descrie o deformatie a piciorului si gleznei, clinic usor de recunoscut, care consta in scaderea inaltimii arcului longitudinal medial. Nu exista insa o definitie clinica sau radiologica, unanim acceptata, a inaltimii medii, a valorilor considerate normale ale arcului longitudinal medial al piciorului.

Web design de calitate, cum il identifici?
Un web design bine structurat duce la o mai buna vizibilitate a produselor si serviciilor ce trebuie promovate. Printr-un web design profesionist se asigura o interfata  adaptata utilizatorului. Un aspect incarcat, desi poate in tendinte, nu e neaparat reteta succesului, mai ales daca “ascunde” informatiile esentiale. O multitudine de elemente dinamice, o abundenta de bannere, imaginile prea mari, plasate neinspirat, o oarecare “agresivitate” in promovarea site-ului, pot duce la scaderea interesului vizitatorului si indepartarea lui de pe site. 

Modul de lucru pentru orice proiect web ar trebui să includă în faza inițială acumularea informațiilor necesare, pentru a asigura o documentație suficientă realizării acestuia. Pentru ca desfășurarea proiectului și relația dintre web designer si client să fie optime, trebuie să punem accent pe schimbul de informații între aceștia. Înainte de a începe realizarea proiectului web, un minim necesar de date ar include:

  • descrierea afacerii și companiei clientului
  • evaluarea serviciilor, produselor oferite de client și a concurenței
  • redactarea informațiilor transmise utilizatorilor
  • stabilirea obiectivelor companiei și a unei piete țintă
  • stabilirea termenului limită și lansarea online.

Attitude oferă servicii premium de e-commerce si marketing online (incluzând servicii SEO, promovare, advertising). Serviciile sunt personalizate, astfel că indiferent de proiectul dumneavoastră, Attitude vă oferă soluția ideală pentru a atinge rezultatele dorite. Descrierea companiei clientului trebuie să conțină informații cât mai complete și cuprinzătoare despre serviciile oferite, despre produse și despre companie. Această descriere are rolulu de a furniza informații complete, de a-i crește vizitatorului încrederea în companie și  de a-l încuraja în decizia că produsele și serviciile oferite sunt cele de care el are nevoie, sunt produsele și serviciile pe care el le caută. Utilizatorii unui site web nu ar trebui să caute în afara site-ului companiei informații despre aceasta. Faptul că un utilizator al unui site web nu găsește toate informațiile de care are nevoie pe acel site denotă faptul că informațiile sunt prea puține sau nu sunt suficient de clare și duce la un plus de efort din partea acestuia, lucru deloc plăcut și de evitat.

One thought on “De ce internetul nu ofera suficiente informatii despre afectiunile medicale?

  1. Cu internetul e bine doar sa te informezi, dar nu sa te apuci sa cauti vindecari si tratamente dupa articolel

Comments are closed.