ALEGE UN SERVER DEDICAT IEFTIN

Ce este hosting-ul? Toata lumea probabil stie.

Hostingul este serviciul de găzduire a site-ului. O firmă specializată în aceste servicii îți pune la dispoziție un spațiu pe unul din serverele proprii pentru a-ți putea crea tu un site roz cu floricele (sau în cazul meu, multicolor cu oițe) pentru a-ți da cu părerea pe net. Asta în caz că vrei să fii puțin mai auzit decât pe Facebook sau alte rețele de socializare. Revenind, oamenii îți asigură suportul tehnic pentru a te putea manifesta în online. Fără un hosting, nu poți exista în mediul virtual decât dacă vrei să-ți dedici tu un calculator propriei hostări. Având în vedere că chestia asta e esențială, mai ales pentru bloggeri (pentru cei care vor domeniu propriu pentru că au linkul prea lung sau din alte motive), e foarte important să știi ce alegi. Mai ales dacă ești la început și habar n-ai cu ce se mănâncă treaba asta.

Instalator automat pentru orice script si CMS.

Doar cu câteva click-uri puteţi instala WordPress, Joomla, PrestaShop, phpBB, Drupal şi multe altele. Puteţi configura în doar câteva minute un site pe deplin funcţional şi cu un aspect profesional. Niciodată nu a fost mai uşor!

DE CE UN SERVER DEDICAT?

Un server dedicat va garanteaza performanta si flexibilitate maxima, prin alocarea exclusiva a tuturor resurselor hardware de care dispune un server, precum si acces exclusiv la banda de internet (extern si intern) garantata de provider. Comparati specificatiile fiecarui server si alegeti configuratia optima pentru aplicatiile dvs. Serverele sunt configurabile !

Portul de 1GB este disponibil pentru un trafic lunar de pana la 20TB, fiind inclus in pretul lunar. Daca se depaseste aceasta limita de trafic lunar (20TB), se trece pe un Port Speed de 100Mb sau se taxeaza suplimentar cu 10Euro/TB (la alegerea clientului).

Idei de cadouri pentru bărbaţi

A-i cumpăra unui bărbat un cadou de Crăciun poate constitui o adevărată provocare, mai ales că nu este deloc simplu să alegi ceva potrivit şi care să nu poată fi interpretat în fel şi chip. Cunoscătorii au însă câteva recomandări în acest sens:

Opţiunile pe care le ai la dispoziţie sunt numeroase şi variate: aparatură electronică (telefon mobil, camera digitală, MP3 player, componente pentru calculator, jocuri pe computer, CD-uri cu muzică preferată, DVD-uri). 

O altă idee ar fi să-i dăruieşti un cadou mai inedit, dar care îl va încânta cu siguranţă: o zi petrecută într-un mod mai puţin obişnuit. Există multe cluburi care oferă astfel de servicii, nu trebuie decât să alegi în funcţie de preferinţele destinatarului: paraşutism, karting, hipism şi aşa mai departe. 

Bărbaţilor le place să asculte muzică, mai ales la volan sau când lucrează. Magazinele de specialitate îţi pun la dispoziţie şi CD-uri de colecţie – singurul lucru pe care trebuie să-l ştii este ce genuri agreează, şi ai găsit un posibil cadou perfect! Cartea este un dar valoros şi, dacă este vorba de ultima apariţie editorială a autorului preferat, se poate spune că ai dat lovitura.

O idee pentru cadou bună o constituie un cos cu cele necesare degustari un vin de calitate ambablat frumos. Cu un „click” poti cumpăra direct de pe internet de la electronice şi electrocasnice, la bijuterii şi accesorii. Cei care nu ştiu exact ce îşi doresc membrii familiei sau prietenii pot căuta idei pe magazine online specializate în cadouri care şi-au îmbogăţit oferta.