Spirulina, mai eficienta decat majoritatea medicamentelor.

Ce este spirulina?

Spirulina este o alga in forma de spirala bogata in substante nutritive, descoperita in lacurile naturale alcaline din America de Sud si Africa. Timp de secole acasta planta a reprezentat o parte importanta a regimului alimentar al multor comunitati. Din 1970 spirulina a fost din ce in ce mai mult studiata si cunoscuta, fiind utilizata pe scara larga ca supliment alimentar. Avand forma spiralata si culori ce variaza intre verde inchis siverde-albastrui, acestea au dimensiuni masurabile in microni (milionimide metru). Se pare ca ele ar fi fost primele forme de viata pe Terra. Depilda, in spirulina putem descoperi trei milioane si jumatate de ani dinexistenta planetei noastre codificati in acizii sai nucleici – ADN siARN. In acelasi timp, toate microalgele furnizeaza respiratia proaspataoriginara, care a condus la dezvoltarea vietii pe pamant. Au existatperioade in istoria omenirii cand multi au trebuit sa se intoarca laaceste forme primare de viata, ca suport nutritiv de supravietuire.

Beneficiile spirulinei si scaderea in greutate.

Printre cele mai importante si benefice efecte ale spirulinei pentru sanatate (in cazul consumului regulat al acestei plante) se regaseste, fara indoiala si pierderea in greutate. Scaderea numarului de kilograme se va face natural, iar corpului ii vor fi furnizate toate vitaminele importante, aminoacizi si substante nutritive pentru organism, precum si proteinele necesare. 

Spirulina de la naturashop.ro nu contine zahar si carbohidrati. Aceasta actioneaza ca un inhibitor puternic al apetitului si reduce considerabil greutatea corporala, in timp. Desigur, consumul de spirulina trebuie insotit de o dieta sanatoasa, naturala, in care se poate consuma ceai verde si alte produse alimentare ce pot contribui la o scadere sanatoasa si treptata in greutate.

One thought on “Spirulina, mai eficienta decat majoritatea medicamentelor.

  1. Eu chiar folosesc spirulina pentru scaderea in greutate si ce pot confirma este faptul ca dupa ce ai luat o pastila circa 3-4 ore iti piere pofta de mancare dar senzatia este direct proportionala cu doza de spirulina, adica la o doza mica nu se simt efecte pe termen scurt.

Comments are closed.