Personale

De ce sa instalezi un sistem de aer conditionat auto

Este mijlocul lunii iulie. Conduci o masina acoperita, printr-o zona de campie, in toiul zilei, cand soarele puternic pare ca si-a propus sa domine tot. Nu bate nici vantul… Nu-i asa ca ar fi minunat sa simti o adiere, un suflu de aer care sa racoreasca interiorul autoturismului tau, facand atmosfera dinauntru placuta? Noi te sfatuim sa nu neglijezi importanta aerului conditionat in masina!

In lipsa unui sistem de aer conditionat performant in vehiculul pe care il conduci, nu este exclus sa te confrunti cu probleme de sanatate provocate de caldura extrema. La temperaturi ridicate, sistemul nervos poate fi afectat, iar imediat se vad simptomele, sub forma unei stari de irascibilitate. Sofatul ar trebui sa fie o experienta cat mai placuta, iar tu sa beneficiezi de conditiile de confort adecvate, pentru a fi sigur ca ai toate motivele sa fii apt sa te descurci in trafic, indiferent de vremea de afara.

Compania noastra, SC FOMCO PRODIMPEX SRL, este specializata in tahografe digitale dar pune la dispozitia clientilor interesati o gama variata de produse de calitate, de la cititoare carduri, limitatoare de viteza si alte accesorii, pana la solutii avantajoase antifurt carburant si sisteme de aer conditionat performante.

Iti recomandam sa instalezi aparate aer conditionat auto pentru ca:
1. Vei beneficia de confort sporit
2. Experienta ta la volan se va imbunatati in mod vizibil, chiar si cand afara sunt 40 grade Celsius
3. Unele sisteme functioneaza cu gaz ecologic
4. Aparatele au un design placut, se instaleaza usor si nu ocupa spatiu. Pot fi asezate in spatele cabinei, unde nici nu le veti observa.
5. Sistemul poate fi pus in functiune si dupa oprirea motorului sau cand vehiculul a fost parcat (in general racitoarele de tip stationar)
6. Majoritatea aparatelor, in afara functiei de aer conditionat, ofera si dezumificarea cabinei.
7. Multe sisteme pot fi manipulate de la distanta, cu ajutorul unei telecomenzi special.
8. Temperaturile ridicate din timpul verii nu iti vor mai afecta sanatatea.

Indiferent de modelul masinii pe care o conduci, fie ca e camion sau masina de familie, in sediiile Fomco din tara si vizitand catalogul de produse online, vei putea alege sistemul de aer conditionat auto adecvat pentru nevoile tale!
.

No Comments Found

Leave a Reply