Jocuri cu masini turbo pe Xjocuri

Baieti, stiu ca iubiti jocurile cu masini. Cand jucati jocuri cu masini turbo simtit adrenalina cum se ridica la cote mari, ceea ce va face sa va simtiti bine. Ati incercat vreodata sa jucati jocuri cu masini turbo pe Xjocuri? Iata ce jocuri de acest gen poti juca.

• Echipa Turbo in curse de masini
In cadrul acestui joc, Echipa Turbo, celeba echipa din jocurile cu masini, trebuie sa recupereze o valiza plina de bani de la un mafiot. Pana sa ajunga la valiza de bani, Echipa Turbo are de depasit multe obstacole, printre care si o multime de masini pe care le intalneste pe traseu. Aduna obiectele bonus de pe traseu pentru a ajunge cat mai repede la destinatie.

• Super cursa de cascadori cu masini turbo
Ti-ai dorit vreodata sa ai abilitatile potrivite pentru a fi un cascador de masini in filme. Daca da, poti face acest lucru in acest joc. Ideea e simpla: trebuie sa manevrezi masina intr-un mod cat mai spectaculos pentru a iesi un film cat mai bun.

• 3D Rally Racing
Daca vrei sa joci acest joc interesant, ai sansa de a conduce in cursa turbo masini americane in desert. Ceea ce ai de facut este sa castigi cursa pe primul loc, lasandu-i in urma pe ceilalti concurenti.

• Curse turbo pe strazi 2
Un alt joc interesant pentru iubitorii de jocuri cu masini. Regulile sunt foarte simple. Ceea ce trebuie sa faci este sa te intreci cu alti participanti. Ai de trecut prin doua puncte de control. In aceste puncte jucatorul de pe ultimul loc este eliminat. In final, trebuie sa ajungi pe primul sau pe al 2-lea loc.

Acestea sunt doar cateva jocuri cu masini turbo de care te poti bucura pe Xjocuri. Daca intri pe site vei vedea ca ele sunt mult mai multe.