Personale

De la gradinita, la pregatire academica

Respect parinții care nu fixeaza limite in ceea ce priveste dezvoltarea copiilor lor si tintesc inca de la gradinita o pregatire academica pentru copiii lor. Micutii nostri sunt de fapt schimbul de maine al acestei tari, de aceea trebuie indreptati catre studiu, fiindca numai educatia adevarata, de calitate premium salveaza un popor.
Nu pentru ca nu am mai gasit locuri la stat am rezervat un loc din vara la gradinita particulara Sector 1, ci ne-au cucerit prin viziunea lor, prin faptul ca se angajeaza sa semene in sufletul copiilor nostri semintele curiozitatii si ale dragostei de invatatura, incat fiecare sa decida, cand va fi capabil de acest lucru, sa dobandeasca o pregatire academica.
Conceptul educational propus de Teddybar eset complex si are in vedere:


-pregatirea copiilor pentru fixarea de obiective inalte si atingerea acestora
-socializare eleganta, prin colaborare si ajutor reciproc. Excluderea competitivitatii egoiste si agresive.
-folosirea cu prudenta a informatiei
-autocunoasterea si fructificarea abilitatilor si a talentelor. Lupta pentru impunerea unor idei constructive, munca sustinuta pentru slefuierea talentelor. Copiii sunt invatati aici sa aprecieze deschis talentele colegilor si sa-i felicite sincer pentru realizarile lor.
-copiilor li se acorda ingrijire fizica atenta si sunt educati sa aiba grija de ei, pornind de la respectarea normelor elementare de igiena si pana la alegerea alimentelor sanatoase si excluderea celor daunatoare.
Am intalnit multi copii care frecventeaza gradinita prezentata mai sus si am costatat ca:
-au o atitudine respectuoasa fata de adulti, se adapteaza usor si isi trateaza corect colegii si prietenii
-au un vocabular dezvoltat, povestesc coerent si stiu ce anume sa discute si ce sa cenzureze.
-sunt ambitiosi in mod pozitiv, adica doresc sa faca totul cat mai bine, de la un simplu desen sau o liniuta, pana la interpretarea rolului de la serbare
-au cunostinte elementare de limba engleza, atat in ceea ce priveste intelegerea unor mesaje, cat si formularea acestora.
La salile de clasa amenajate ca in basme si meniul cu preparate gustoase si sanatoase adaugam posibilitatea inscrierii gradinarilor la cursuri de limba engleza.
Programa scolara este respectata 100%, dar apar si o serie de imbunatatiri, cum ar fi:
-testarile sunt diferentiate si exista documente de monitorizare a progresului pentru fiecare
-motivarea puternica pentru studiu individual si buna pregatire a copiilor prin promovarea invatarii prin descoperire. In centru procesului didactic este plasat beneficiarul si nu educatorul. Educatorul dirijeaza copilul catre progres
-variate cursuri optionale, venite sa puna in valoare toate abilitatile: balet, origami, pian, sah, pictura, sedinte de logopedie ca micutii sa pronunte perfect.
-cursuri intensive de limbi straine: de engleza si germana.
Dupa cum se poate vedea, gradinita prezentata mai sus care este si locul in care isi desavarseste educatia primita acasa copilul nostru, pregateste cu responsabilitate oamenii viitorului: siguri pe ei, atenti cu cei din jur, pastrandu-si cu sfintenie sanatatea prin modul de viata.
Aveti in vedere ca suma de 950 de lei pe luna in cazul programului normal sau 1150 de lei+15 lei pentru masa zilnica este o contributie serioasa la viitorul copiilor dumneavoastra si ce poate fi mai important decat asta? Orice mai poate astepta, in afara de copii! Ei au nevoie de o educatie aleasa sa faca fata lumii in care traim..

No Comments Found

Leave a Reply