Comunicate de presa

Oferim o gama larga de activitati sportive, de fitness si de promovare a sanatatii oferite prin inot !

Mesajul nostru este simplu. Oricare ar fi varsta, circumstantele, nivelurile de fitness si abilitatile, Activ Club are un program care sa se potriveasca cu nevoile dvs. specifice si va va ajuta sa va simtiti mai bine, mai sanatosi si mai fericiti.La Activ Club, suntem dedicati imbunatatirii sanatatii tuturor celor din zona. Toate veniturile sunt investite inapoi in exploatarea centrelor pe care le gestionam, asigurandu-va ca va bucurati de cele mai bune facilitati disponibile. Avem un consiliu de administratori voluntari care supravegheaza furnizarea serviciului, sprijinind echipa de management si administrare profesionala.

Suntem mandri ca suntem principalul furnizor de servicii de sanatate si agrement din Romania .Niciun alt furnizor nu ofera atat de multe optiuni indiferent de varsta, interese sau niveluri de fitness. Facilitatile noastre sunt deschise tuturor, desi calitatea de membru poate fi o metoda foarte eficienta din punct de vedere al costurilor pentru a profita la maximum de ceea ce oferim.

Oferim o gama larga de activitati sportive, de fitness si de promovare a sanatatii oferite prin inot si fitness. De asemenea, recunoastem ca multi oameni din comunitatea noastra sunt mai putin capabili sau necesita ajutor suplimentar sau sprijin atunci cand este vorba de exercitii. Prin urmare, avem o gama larga de programe care vizeaza sprijinirea diferitelor nevoi ale comunitatii noastre.

Oricine sunteti … inotati. Indiferent de nivelul dvs. de fitness, beneficiile generale ale inotului sunt nemaipomenite. Va oferim o serie de sesiuni pentru a va asigura ca atingeti obiectivele de sanatate si de fitness, oricare ar fi ele. Deci, aduceti-va costumul de baie si la innotat ! Cursuri inot Arad ofera o gama larga de lectii si activitati pentru toate varstele si abilitatile din piscine. In urma planului de invatare, profesorii si instructorii prietenosi si calificati sunt acolo pentru a va ghida in fiecare etapa a calatoriei dvs. de invatare. De la bebelusi la inotul competitiv, suntem increzatori ca oferim sesiuni de calitate cu o instruire fantastica in cele mai bune facilitati din zona.

La Cursuri inot Arad avem cursuri dedicate adaptate adultilor care doresc sa invete sa inoate sau care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de inot sau fitness.

Incepatori:

In aceasta clasa, ne propunem sa ii invatam pe oamenii cu o teama de apa sa aiba incredere in apa si sa dezvolte modelele de miscare de baza pentru a putea inota 10 metri.

Avansati:

Odata ce ati apucat elementele de baza, de ce sa nu continuati sa va dezvoltati tehnicile de inot pentru a deveni un inatotator veritabul. In aceasta etapa se pot evita diferitele accidente vasculare cerebrale, si alte probleme care vor fi eliminate datorita inotului.

Tehnica:

Tehnica este destinata inotatorilor care pot innota deja, dar care doresc sa isi perie stilul sau starea de fitness..

No Comments Found

Leave a Reply