articole Comunicate de presa Personale

Nu ma pot opri din comandat pizza

E vara si bucataria arde fiindca este in bataia soarelui toata ziua. Da, stiu, nu putem sta nemancati, dar ar fi inuman sa gatesc dupa ce m-am copt si pe drumul de acasa la serviciu si de la birou catre casa! Cand se incing tablele autobuzului si esti impins din toate partile, simti ca nu mai poti respira si abia astepti sa cobori. Nici cand te dai jos nu iti gasesti mantuirea fiindca iesi dintr-un cuptor si te bagi intr-altul.

-Draga mea, rezolvam simplu! Comanda pizza, imi spune sotul cu intelegere!

Pizza este o mancare excelenta, daca este bine facuta, adica intruneste urmatoarele calitati:

  • este moale, fara sa fie necoapta, blatul este crescut si se topeste in gura. Imi place sa vad blatul usor auriu, nu ars, iar branza sau cascavalul topit estetic peste celelalte ingredient
  • are din belsug carne, ciuperci, ceapa, masline, ceea ce scrie in reteta si nu cauti cu lupa bucatelele de pe blat. Nu se cade sa platesti pentru pizza si sa ti se aduca paine, fie ea si coapta pe vatra.
  • sa nu fie nici minuscula, cat incape la o masea, nici uriasa, ci suficienta sa fie mancata la o masa si sa te sature.

Toate motoarele de cautare Google ne-au ghidat catre site-ul celor de la Ilpizzaiolo.ro, cel mai tare furnizor de pizza italiana din Bucuresti. Nu, nu este vorba de pizza adusa cu avionul din Italia, nici congelata si coapta in cuptorul electric, ci pizza pregatita dupa retete vechi, atat de apreciate de cunoscatori.

Am privit pozele preparatelor si ne-a venit apa in gura. Toate aratau fabulos si fiecare si-a gasit combinatia dorita: eu pizza vegetariana fiindca tin post si doresc ceva mai usor, el pizza cu carne de pui, ciuperci si rondele de ceapa.

Pagina lor s-a incarcat foarte repede si am fost cuceriti de un alt amanunt: filtrul de selectare a ingredinetelor. Erau acolo doua functii care ne stateau la dispozitie: scoate ingredientele si  adauga extraingrediente.

Nu ne-a venit sa credem ca puteam alege ca la mama sau ca la bunica acasa.

-Sunt la fel de amabili ca tine, mi-a spus sufletul meu pereche. Numai tu ma intrebi de fiecare data ce sa nu pui in mancare si ce sa adaugi mai mult ca sa mananc cu pofta.

Observatiile lui erau pertinente. Eu, Toma Necredinciosul din fire, am pus sub semnul intrebarii tot ceea ce am vazut si citit pe internet (toti clientii se declara multumiti si noteaza pizza si livrarea cu nota 10), pana la sosirea comenzii.

Incantarea a venit dupa ce fiecare si-a deschis cutia, am vazut cum arata blatul auriu crescut si cat de frumos erau ornate ambele produse.

Aromele ne-au crescut pofta si am uitat de post, rugandu-l sa-mi dea o bucata de la el, iar el a cerul una de la mine fiindca prea bine se armonizau culorile legumelor.

Din ziua aceea am comanda mereu pizza de la ei, nu ne mai putem opri, dar stim ca trebuie sa ne hranim echilibrat, de aceea ne rezervam acesta bucurie o data pe saptamana si de cate ori se impune acest lucru din cauza caldurii sau a lipsei de gaze si de curent..

No Comments Found

Leave a Reply