Comunicate de presa Personale

De unde pot cumpara bitcoin si ethereum?

Tranzactionarea criptomonedelor pare ca este in acest moment cea mai simpla si rapida modalitate de a face bani. Spun ca pare pentru ca adevarul este ca lucrurile nu sunt atat de simple pe cat par la prima vedere. Intr-adevar, tranzactionarea criptomonedelor poate genera profit insa, la fel de bine poate genera si pierderi. Obtinerea sau nu a profitului depinde de foarte multi factori, multi dintre acestia neputand fi controlati de catre cei care tranzactioneaza criptomonede. Cu toate ca tranzactionarea criptomonedelor nu genereaza 100% un profit foarte multa lume este interesata de acest domeniu de activitate. Acest interes conduce si la aparitia intrebarii aflate in titlul acestui articol. De unde pot cumpara bitcoin si ethereum este intrebarea adresata de catre persoanele care desi nu au nici un fel de cunostinta despre piata criptomonedelor doresc sa investeasca si sa tranzactioneze monede virtuale. Raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu, si anume: de pe o platforma care se ocupa cu tranzactionarea criptomonedelor. In mediul online exista multe astfel de platforme motiv pentru care trebuie sa fii atent la tipul de platforma pe care il alegi. Nu cred ca vrei sa ajungi in situatia in care desi ai achizitionat criptomonede nu le poti utiliza pentru ca ai fost pacalit de catre cei care ti-au vandut respectivele monede. Pentru a nu se intampla acest lucru alege sa cumperi criptomonede prin intermediul unei platforme de tranzactionare a criptomonedelor care ofera un mediu securizat si care pune pe primul loc nevoile clientilor. Pare destul de greu de gasit o astfel de platforma, nu-i asa?

Bitmahavi, platforma prin intermediul careia pot fi achizitionate criptomonede
Bitmahavi este in acest moment cea mai utilizata platforma de tranzactionare a criptomonedelor, din tara noastra. Acest lucru inseamna ca aceasta platforma este alegerea pe care trebuie sa o faci in cazul in care doresti sa cumperi bitcoin, ethereum sau oricare alta moneda virtuala. Motivele pentru care aceasta platforma este cea mai utilizata dar si recomandata sunt multiple, cateva dintre cele mai importante fiind:

-Ofera posibilitatea de a putea cumpara la un pret foarte bun bitcoin, litecoin, ethereum precum si alte monede virtuale care nu se bucura de o popularitate atat de mare precum in cazul acestor 3 monede digitale.

-Serviciul oferit de catre aceasta platforma poate fi utilizat la orice ora din zi si din noapte, in oricare zi din saptamana.

-Mediul de tranzactionare a criptomonedelor este securizat atat de bine incat poate face fata cu brio celor mai periculoase atacuri. Acest detaliu este foarte important si este unul dintre motivele principale pentru care aceasta platforma de tranzactionare a criptomonedelor este lider pe piata de profil.

-Ofera instrumente de analiza pentru a identifica care este momentul cel mai oportun pentru achizitionarea criptomonedelor sau pentru vanzarea acestora.

-Posibilitatea de a utiliza ATM-ul. Pentru ca doreste sa raspunda cat mai prompt nevoilor clientilor dar si pentru ca doreste sa se diferentieze de concurenta, Bitmahavi pune la dispozitia clientilor ATM-uri prin intermediul carora pot cumpara, tranzactiona criptomonede sau retrage bani. Acest serviciu este la inceput de drum motiv pentru care poate fi utilizat doar in 3 orase, si anume: Constanta, Alexandria si Bucuresti.

-Serviciu de asistenta tehnica. Pentru ca totul sa decurga foarte bine, Bitmahavi pune la dispozitia clientilor un serviciu de asistenta tehnica care va oferi intotdeauna cele mai bune si rapide solutii la problemele reclamate de catre clientii care utilizeaza aceasta platforma de tranzactionare a criptomonedelor.

Sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi bitcoin si ethereum

Pentru ca achizitionarea bitcoin-ului si a ethereum-ului sa iti aduca un profit cat mai bun este necesara respectarea anumitor sfaturi, cateva dintre acestea fiind :
-Suma de bani pe care o investesti achizitionarea acestor criptomonede nu trebuie sa fie mare. Chiar daca tu te astepti ca achizitionarea criptomonedelor sa iti aduca profit nu trebuie sa uiti faptul ca aceste criptomonede sunt destul de volatile motiv pentru care riscurile la care te supui sunt destul de mari. Exista toate sansele de a pierde banii investiti in achizitionarea acestor criptomonede sau poti obtine profitul mult visat.

-Trebuie sa cumperi doar din locuri care ofera un nivel de securitate foarte ridicat asa cum este cazul platformei Bitmahavi.

-Sa nu te astepti ca a doua zi dupa achizitionarea criptomonedelor sa te bucuri de independenta financiara.

-Incearca sa te familiarizezi cat mai mult cu principiile de functionare ale criptomonedelor.

Concluzii
Platforma de tranzactionare Bitmahavi este unul dintre locurile din care poti cumpara bitcoin, ethereum sau oricare alta criptomoneda. Spre deosebire de alte locuri din care poti achizitiona criptomonede, Bitmahavi ofera o serie de avantaje, cateva dintre acestea fiind prezentate in cadrul acestui articol. Pentru a afla si despre restul avantajelor oferite de catre aceasta platforma de tranzactionare a criptomonedelor dar si pentru a putea cumpara criptomonede acceseaza site-ul acestei platforme.

No Comments Found

Leave a Reply