articole Comunicate de presa Internet Personale

Masajul capului în masajul erotic și tantric

Masajul erotic și tantric se diferențează de alte tipuri de masaj prin anumite elemente certe, dar oferă și beneficii exact ca și celelalte tipri de masaj, iar uneori chiar mai multe astfel de beneficii. În marea lume a masajelor, aceste tipuri au propriul lor loc, bine stabilit și locul masajelor tantrice și erotice este unul de frunte. Și l-au câștigat datorită marii lor complexități și putem spune că beneficiile altor tipuri de masaje sunt ușor de regăsit aici, fără a mai menționa alte beneficii care sunt specifice doar acestor masaje tantrice.

Partea de relaxare a masajului – care ar putea constitui foarte bine un masaj în sine – și, în acest caz, am vorbi despre masajul de relaxare, este o parte importantă a masajului tantric și erotic, senzual. Dar nu este neapărat și cea mai importantă parte, putem să o socotim ca o pregătire firească pentru ceea ce va urma. Cum masajul body-to-body este cel mai important aici, cel mai mare impact al masajului și marele său specific vin de aici. În saloanele de masaj tantric și erotic din București care oferă aceste tipuri de masaj, accentul pus pe partea de relaxare este o necesitate înaintea masajului senzual.

Masajul pentru relaxare include și masajul capului
Așa cum am arătat și înainte, toate părțile corpului beneficiază de momente de relaxare, iar ordinea în care are loc relaxarea lor este precisă, ținând cont de anumite considerente. Masajul începe cu manevrele de relaxare pentru spate, în timp ce oaspetele se află întins pe burtă. Spatele este una din zonele care necesită multă atenție, întrucât acolo se află zona care conține o mulțime de mușchi. Pe parcursul înaintării în sesiunea de masaj, se trezesc noi energii și apar noi necesități, în afara celor legate de relaxare. Avem de-a face cu partea de senzualitate care câștigă tot mai mult teren și avem și acele părți ale trupului pe care se insistă mai mult când se dorește realizarea sublimării energiilor.

Capul este masat la sfârșitul sesiunii de masaj și este un segment al trupului cu mare importanță în sublimarea energiilor. Sublimarea se realizează nu doar la sfârșitul masajului, ci și pe întreaga durată, de asemenea. Dar la sfârșit nevoia de sublimare este crescută, întrucât masajul ajunge la sfârșitul său și senzațiile și energiile care trebuie să prevaleze în ființa oaspetelui trebuie să fie sublimate.

Importanța masajului capului în masajul tantric și erotic
Un alt motiv pentru realizarea masajului capului este că în această zonă există o mulțime de terminații nervoase, ceea ce înseamnă multă senzitivitate, adică o zonă perfectă pentru a aplica un masaj.

La Tao Erotic Massage Bucharest, masajul capului începe cu manevre pe ceafă și apoi urcă ușor pe partea anterioară începând de la gât spre față. Aici masajul ține cont de punctele importante bine-cunoscute în acupunctură și în alte sisteme medicale tradiționale care se bazează pe cunoașterea energiilor și a punctelor importante de pe întreaga suprafață a corpului cu impact mare asupra întregului. Cele mai importante sunt punctele de sub ochi și cele plasate la mijlocul frunții. Dar întreaga față trebuie să fie masată ușor și gentil, întrucât pe întreaga ei suprafață se regăsesc puncte ce oferă chei către relaxare, detensionare și recâștigarea confortului și a stării de bine.

No Comments Found

Leave a Reply