Personale

Decaderea unui site

Dupa ce vplay.ro sa dus cam la vale (evident e o parere personala) dupa scandalul cu voyo acum si 220.ro a inceput sa iasa in evidenta negativ.Daca vrei sa vezi un filmulet pe site se incarca destul de greu,am vazut comentarii ale mai multor utilizatori care se plang de acest lucru si eu la fel.Bonus reclama la greu pe site de nu mai stii cum sa scapi de ea…cred ca cat de curand voi renunta sa mai intru pe acest site,a inceput sa ma enerveze,ma irita vizibil.Din partea mea un mare minus pentru el,acum 2-3 ani de zile nu era asa.

Nu mai zic de continutul amestecator despre ce fac unii si altii ca si o stire normala pe site-uri de sport si invers..

5 Comments

 • Alex Stan

  Pacat de vplay. Era un site ca lumea. Acolo intram mereu sa vad seriale si alte chestii. Acum a ajuns o un site publicitar as putea zice, pentru ca toti isi promoveaza toate prostiile prin comentarii + plus ca in ultimul timp se tot adauga videoclipuri cu un continut nu tocmai adecvat… S-a dus. Cat despre 220 nu stiu ce sa zic. Nu prea vizitez acest site. Dar situatia cu reclamele apare peste tot.

  Reply
 • Stefan

  Păcat că vplay-ul s-a dus naibii, așa pirat cum era dar făcea treabă bună. 🙂 pe 220 cred că am un an de când nu am intrat tocmai că e un site care se mișcă ca …. melcu. :))

  Reply
 • Yamasha

  ncii eu nu vizitez 220, astia la munca sunt innebuniti dupa el, eu nu!

  Reply
 • Scraf

  Vplay nu e chiar asa de praf. Inca mai are seriale bune. Ca nu mai are cele mai bune seriale e partea a doua..

  Reply
 • Iulian

  Nici nu prea ai ce sa vezi pe 220…pe vplay era febra serialelor. insa sunt si alte surse destul de ok. Decat sa inchid 14 ferestre cu reclame, mai bine dau 3-4E si vad serialele in liniste.

  Reply

Leave a Reply