Acel moment

Acel moment cand iti merge bine pe toate planurile:financiar,sentimental,spiritual si esti binecuvantat.Sa raspundem la fel celor din jurul nostru.Sa le facem bine si totul si fie o armonie.Senzatia reala ca in momentul cand te-ai apuc de ceva o sa iasa foarte bine.

8 thoughts on “Acel moment

  1. Acel moment 8-> :D. Nu stiu cum si de ce, dar in ultimul timp am tot avut momente asemenea. Anul asta pentru mine au fost mai multe perioade frumoase decat tot anul trecut.
    Frumos videoclipul, este chiar impresionant as putea zice. M-au lasat cu gura cascata 😮 cateva parti 😉

  2. N-am mai avut demult un astfel de moment in viata, in care sa simt ca toate imi merg struna. Dimpotriva, o avalansa de probleme s-a abatut de la inceputul anului pe capul meu. Mai ales la serviciu, dar nici cu sanatatea n-o duc prea bine. Nu-mi ramane decat sa ma bucur pentru fericirea celorlalti. 🙂

    1. Ai probleme iti dau solutia pe care o aplic rugaciune personala zilnica.Si rezultate nu vor intarzia sa apara garantat 100%

  3. Sa fiu sincer, au fost momente proaste, momente bune si momente foarte bune. Cert e ca viata le alterneaza si nici nu ai idee cand o sa ai parte de lucrurile cu adevarat bune, ele vin de la sine.

Comments are closed.