Primul caz de „malpraxis bisericesc” relatat.

Primul caz de „malpraxis bisericesc” din România, relatat în presa internaţională.Evident dea lungul timpului a fost multe dar nu s-a ajuns pana aici,la judecata.Cazul românului care a dat în judecată cinci preoţi pentru că aceştia nu au reuşit să-i alunge diavolii din casă a ajuns şi în presa internaţională.

Publicaţia britanică Daily Mail relatează cazul avocatului Mădălin Ciculescu, în vârstă de 34 de ani, care ar fi cerut ajutorul bisericii pentru a-l scăpa de spiritele necurate. Bărbatul susţinea că de mai mult timp era bântuit de spirite şi că observase mai multe apariţii stranii în propria locuinţă.

 Astfel, cinci preoţi au fost chemaţi să facă o slujbă în casa piteşteanului, însă, potrivit lui Ciculescu, aceasta nu a avut niciun efect.
Pe mine ma roade o intrebare evidenta: De ce nu a avut nici un efect bun? adica de ce nu au plecat demonii care il deranjau pe omul respectiv,ba mai mult a inceput din acel moment sai fie mai rau.
Un raspuns logic este urmatorul: In preotii respectivi erau si probabil inca mai sunt demoni care au atacat locul unde au mers sa se roage dar au facut o rugaciune total gresita care nu este conform Cuvantului scris pentru ca nu sunt curati spiritual si nu locuieste in ei conform biblie Duhul Sfant,ci duhuri necurate.
Pentru alte explicatii a se citi biblia si o sa intelegeti tot.Cu conditia sa credeti in biblie 100%.Eu unul cred.
 

3 thoughts on “Primul caz de „malpraxis bisericesc” relatat.

  1. Nu pot sa spun ca eu cred 100% ca exista asfel de spirite ciudate etc. Ma rezum la faptul ca „ar fi posibila existenta lor”. Pana nu mi se intampla, nu pot crede pe de plin asta. Mai usor mi-e sa cred in extraterestrii si chestii de-astea in legatura cu spatiul. Totusi nici nu neg existenta lor.

  2. „nenea” ala a gresit persoana,nu la preot trebuia sa se duca ci la psihiatru iar cu cateva perfuzii in cap il scapa instant de toti demonii

    1. cu psihiatru nu rezolvi absolut nimic,demoni nu pleca dintr-un om sau loc doar in numele Domnului Isus,atat…doar ce care sunt mantuiti si au Duhul Sfant printre care si preotii se pot ruga impotriva lor sa plece.

Comments are closed.