Personale

Decorul biroului in stil Feng Shui

Cand vine vorba de lucru la birou ceea ce ma intereseaza in principal este decorul , acesta este un factor foarte important care imi influenteaza productivitatea. Sunt  experti care ne avertizeaza ca biroul trebuie sa fie intr-o ordine deplina pentru ca munca noastra sa aduca belsug.

Multe companii au ales sa adopte regulile Feng Shui pentru a spori productivitatea si pentru a mari fluxul energiei pozitive. Un alt aspect este prezenta plantelor decorativesi a celor 5 elemente Feng Shui: lemn, foc, pământ, metal şi apă. Se crede ca cea mai potrivita planta decorativa este bambusul,care aduce noroc. Este recomandat sa se evite cactusii,bonsaii si plantele cu frunzele ascutite.

In ceea ce priveste biroul, acesta trebuie sa aibe culori precum gri, bej, galben deschis sau alb. Se spune ca fiecare culoare are o semnificatie: galbenul aduce o putere de concentrate mai mare, albul dinamizeaza spiritul, iar bejul intareste corpul.

Fiecare obiect din biroul te poate influenta intr-un fel sau altul, iar atunci cand esti inconjurat de lucruri care te inspira, telurile tale sunt mai usor de atins. Asa ca alege sa decorezi peretii cu fotografii sau citate motivationale. Lucrul la birou aduce anumite riscuri asupra sanatatii, desi pare greu de crezut. Durerile de spate sunt doar un mic exemplu, odata cu statul pe scaun timp de 8ore, sangele circula mai lent si apar si problemele cardiovasculare.

 O alta problema a perosoanelor care lucreaza la birou este alimentatia. Ele consuma multe produse de tip fast-food, care in timp pot produce cancer ,diabet sau obezitate. Se spune despre cea din urma ca este boala secolului 21, deoarece oamenii si-au schimbat alimentatia si aleg sa comande de la servicii de catering produse nesanatoase, in loc sa consume fructe proaspete sau mancaruri preparate in casa.

Scaunele de birou trebuie sa fie facute dintr-un material foarte confortabil care sa va asigure o postura corecta a corpului pe toata perioada de lucru. Puteti opta pentru materiale din piele, iar culoarea o alegeti in functie de gusturi. Tonurile inchise sunt cele mai des intalnite, dar trebuie sa rezoneze si cu alte aspecte decorative ale incaperii. In schimb, dimensiunea trebuie sa corespunda cu inaltimea si greutatea.

Inchei acest articol prin a spune ca este recomandat sa faceti o investite de lunga durata in confortul propriu folosind scaune de birou din materiale calitative!

 .

No Comments Found

Leave a Reply