Fara deratizare restaurantele se inchid

Multe lucruri trebuie sa aiba in vedere un proprietar de restaurant. In primul rand, trebuie sa fie interesat de igiena localului, calitatea produselor si a ingredientelor, priceperea personalului de la bucatarie si servire ireprosabila la mese.
Astfel managementul cuprinde: aprovizionare, igienizare, monitorizare a activitatii, dar si lucrari de intretinere a cladirii si elemente de design interior. Evident ca va ganditi la alimentarea cu apa curenta (pentru spalatul vaselor, alimentelor, meselor si podeleleor din bucatarie si sala de mese), cu gaz natural (pentru cuptoare si echipamentele de bucatarie) si cu energie electrica.
Nu pierdeti din vedere insa deratizare restaurante.
Periodic obisnuiti-va sa chemati specialistii sa realizeze deratizare, dezinfectie si dezinsectie, fiindca unde sunt alimente si resturi menajere se aduna si rozatoarele si parazitii. Intr-o unitate de alimentatie publica vin des in control inspectorii de la protectia consumatorului sau inspectorii sanitari si este normal sa fie asa, fiindca nu ai nimic de ascuns. Doresti ca oaspetii tai sa se simta ca acasa, sa fie tratati regeste, sa manance la fel de bine ca la mama acasa si la bunica (acesta comparatie are la baza faptul ca mama si bunica depun eforturi uriase sa gateasca tot ce este mai bun pentru cei dragi), iar intre voi sa se realizeze o relatie de incredere si prietenie. Evident ca nu le doresti raul, fiindca stii ca o indigestie este sinonima cu despartirea definitiva.
Actioneaza din timp! Nu lasa sa se dezvolte o colonie de gandaci de bucatarie si sa aiba timp sa se ascunda, ci cum observi unul, contacteaza firma 3d-deratizarecompleta.com si solicita o interventie de urgenta! Poti suna la 0731.017.224 sau le poti scrie un e-mail la office@3d-deratizarecompleta.ro.
Vestea buna pe care pot sa ti-o dau este legata de programul lor. Si ei stiu ca trebuie sa distruga la timp mustele, soriceii si gandacii, de aceea in cursul saptamanii lucreaza de la 8-20, dar au program si sambata. Daca sambata ai gasit un intrus in localul tau care compromite prestanta si munca tuturor angajatilor, suna-i si fa o programare intre 8-16!
Nu trebuie sa fii ingrijorat ca iti vor inchide localul fiindca folosesc solutii performante si in cel mai scurt timp, vietatile nedorite, vizibile sau invizibile dispar. In plus, substantele si metodele folosite nu sunt toxice pentru om. La cerere, firma elibereaza si certificate care sa fie prezentate organelor de control ce vor veni in inspectii.
Firma amintita mai sus, cu experienta in domeniu avand un nivel de satisfactie al clientilor de 99% dispune de echipamnete performante si substante care o fac capabila sa castige lupta cu: viespile, gandacii de bucatarie, capusele, mustele, soarecii, furnicile, tantarii si pleosnitele.
Din moment ce un individ din aceste categorii isi face aparitia in restaurantul dumneavoastra, din pacate, el lipeste eticheta rusinii si a igienei indoielinice in locul respectiv. La fel de posibil este ca soricelul inteligent sa se ascunda. Cu toate ca nu este vazut de consumatori sau de personal, el cauzeaza boli grave din cauza microbilor si acarienilor pe care ii transporta dintr-un loc in altul si ii depune pe alimente, de aceea aceste operatiuni sunt indicate si preventiv.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *