articole Comunicat de presa

Canapeaua extensibila in slujba optimizarii spatiului din locuinta

Sa presupunem ca iti vin rudele in vizita si in afara de dormitorul matrimonial si al copiilor, nu ai o alta camera pe care sa le-o pui la dispozitie. In cazul in care stai intr-un oras mare, oamenii de la tine din sat vin la spitale, cu copiii la admitere la facultati, iti iau adresa, iar tu esti nevoit sa-i cazezi. O mana de ajutor este providentiala uneori si in timp ce o intinzi, aminteste-ti ca si tu te-ai bucurat cand ai primit-o la momentul potrivit.
Achizitionarea unor canapele extensibile te ajuta sa optimizezi spatiul locuintei si sa fii mereu pregatit sa primesti oaspeti in conditii optime.
Un pat in sufragerie ziua, ar ocupa mult loc, iar prezenta sa nu ar fi deloc eleganta.
Canapeaua pat mod.Ian este produsul ideal, ea poate fi cumparata din magazinul de mobila Amobel.ro fiind recomandata de urmatoarele caracteristici:
-dispune de sistem de deschidere rezistent, pe roti, ceea ce-i garanteaza o viata lunga si in conditiile in care aceasta se strange si se deschide de multe ori. Produsele de acest tip, care nu sunt facute cu simtul raspunderii, se lasa dupa putin timp si necesita inlocuirea. Mentionez ca am avut o astfel de canapea extensibila din inlocuitori de la un alt magazin, iar dupa 1 an, partea care nu se sprijinea pe nimic cand era deschisa s-a lasat ingrijorator de mult si a trebuit sa o duc la gunoi, desi costase 1400 de lei, suma nefiind deloc mica pentru un om care munceste din greu pentru salariul sau. Daca as fi fost bine informata de la inceput, as fi mai pus inca pe-atat si as fi avut canapeaua o viata, fiindca Amobel.ro este garantia calitatii.


-este facuta din piele gri, cusatura fiind contrastanta. Pielea naturala se pastreaza si se intretine foarte bine, in plus nu se murdareste repede datorita culorii.
O canapea de lux care arata fabulos este CANAPEA SOFA MOD ALASKA, pielea din care esta facuta fiind de culoarea pietrei, nuanta deosebit de eleganta. Ea este prevazuta cu spijinitor cap inclinabil si perne decorative de cea mai buna calitate, pretul de 4400 de lei fiind corect raportat la aspectul, rezistenta si confortul pe care il asigura produsul. Pe acesta suprafata moale, din cele mai bune si fine materiale somnul este odihnitor, iar organismul relaxat.
Nu numai pentru oaspeti este necesar un astfel de mobilier. Sunt cazuri in care sotia trebuie sa stea pana traziu sa-si termina o prezentare pentru a doua zi, iar sotul se trezeste la prima ora a diminetii. Ea poate lucra in sufragerie si sa nu-l deranjeze isi poate face si patul aici. Cand el nu poate dormi, este liber sa citeasca pe canapea pana ii vine somnul, apoi poate adormi fara grija, dupa ce asaza lenjeria pentru o persoana sa nu-si trezeasca sotie. Canapeaua extensibila va va ajuta sa-l respectati pe celalalt, sa nu-i impuneti sa piarda ore necesare de somn, fiindca aveti ceva urgent de rezolvat.
Un Revelion cu familia extinsa sau cu un grup de prieteni, necesita o canapea extensibila, fiindca nu puteti trimite oamenii acasa la primele ore ale diminetii, cand intr-o zi de sarbatoare nu mai circula niciun mijloc de transport in comun..

No Comments Found

Leave a Reply