Delta Studio a participat la Campania de Plantare pentru Padurea Copiilor

Sambata, 02 aprilie 2016, o echipa Delta Studio a participat la plantarea a 1400 de puieti de plopi si a unui numar de 400 butasi de zmeur, in Valcelele, judetul Calarasi. Peste 200 de voluntari s-au implicat in aceasta actiune, demarata de Asociatia Viitor Plus.
Delta Studio a participat la Campania de Plantare pentru Padurea Copiilor
In ianuarie 2016, Delta Studio a sponsorizat campania de impaduriri desfasurata de Padurea Copiilor cu 1000 de puieti. O echipa formata din trei alergatori si invitatul nostru special Vladimir Draghia a participat la Semimaratonul Gerar 2016 pentru a sustine aceasta cauza.

Padurea copiilor este un proiect al ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila – si are ca scop impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei si ingrijirea acestora. Lucrarile de impadurire se realizeaza in baza unor proiecte tehnice realizate de catre experti silvici. Activitatile includ atat plantarea arborilor si arbustilor, cat si ingrijirea lor timp de 5-6 ani.

Delta Studio, impreuna cu brandul de mobilier Formmat, crede cu tarie ca orice actiune trebuie realizata cu respect fata de natura si generatiile viitoare. Plantarea puietilor se inscrie in campania de sustinere a impaduririlor si responsabilizare asupra mediului inconjurator demarata de Delta Studio..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *