Laptop-urile Dell, cea mai buna varianta pentru pasionatii de jocuri

Tehnologia a avansat atat de tare, incat in momentul de fata nu ne-am mai putea imagina viata fara unele lucruri la care, cu cativa ani in urma nici macar nu visam. Unul dintre aceste lucruri e reprezentat de laptop, un produs la care ne uitam cu multa tristete ,deoarece starea financiara permitea achizitionarea acestuia, unui numar redus de oameni. Anii au trecut, tehnologia avansat mult mai mult, motiv pentru care in momentul de fata laptop-ul reprezinta o banalitate.

La fel ca multe alte lucruri, atunci cand vine vorba de achizitionarea unui laptop, oferta de produse este foarte variata. Cu toate acestea, atunci cand doresti achizitionarea unui laptop pentru a te juca pe el cele mai performante jocuri, solutia e achizitionarea unui laptop Alienware. De ce? Din mai multe motive, dintre care cele mai importante sunt urmatoarele:

– Foarte multe laptop-uri atunci cand sunt intens solicitate au tendinta de a se incalzi. Ei bine, aceasta afirmatie nu este valabila in cazul laptop-urilor Alienware. Acest model de laptop este echipat cu un sistem de racire care contine elemente de cupru, si tevi utilizate pentru a se elimina aerul cald. Datorita acestui sistem de racire, laptop-ul Alienware mentine temperatura procesorului si a placii video scazuta, indiferent de intensitatea la care este utilizat respectivul laptop.

– Pasionatii de jocuri doresc ca atunci cand se joaca pe laptop, sa aiba parte de o grafica care sa ii lase fara cuvinte. Datorita display-ului IPS, precum si datorita stratului anti reflex, experienta vizuala pe care o traiesti atunci cand utilizezi acest lucru e pur si simplu fara cuvinte. Cred ca nu mai este nevoie sa mentionez faptul ca, rezolutia acestui laptop e full HD.

– Pentru ca laptop-ul sa ofere celor care il utilizeaza o experienta vizuala de neuitat, e nevoie ca acesta sa utilizeze tehnoloogia CUDA.

– Nu in ultimul rand, laptop-ul Alienware beneficiaza de cel mai performant procesor pentru laptop-uri, si anume procesorul Intel Core I7 6820HK. Acest tip de procesor asigura rularea la cel mai inalt nivel a oricarui tip de aplicatie sau joc.

In cazul in care scurta mea prezentare te-a convins sa iti achizitionezi un laptop Alienware, iti recomand achizitionarea acestuia din magazinul PCMadd.