advertoriale

Aveti nevoie de servicii deratizare pentru un mediu in care rozatoarele daunatoare nu reprezinta un pericol?

Atat persoanele fizice, cat si cele juridice trebuie sa apeleze la servicii de  deratizare in vederea combaterii sau prevenirii aparitiei rozatoarelor daunatoare: soareci si sobolani. Aceasta actiune se recomanda nu doar pentru a evita pagubele materiale pe care acestea le pot provoca, ci si pentru a evita transmiterea la oameni, a diverse boli: leptospiroza, antraxul, turbarea, rujetul, bruceloza, tularemia, trichineloza, teniazele, ricketsiozele, toxinfecţiile alimentare etc.

In spatiile publice si private este obligatoriu din punct de vedere legal, sa se efectueze deratizari periodice, iar pentru acest serviciu va recomandam sa intrati in legatura cu specialistii companiei noastre.

Compania Ligriv efectueaza pe langa deratizare, si servicii dezinsectie si dezinfectie, intr-un mod eficient si rapid, astfel incat sa va bucurati de un mediu sanatos, fara grija daunatorilor.

Deratizare – pentru un mediu sanatos!

Dupa cum spuneam mai sus, soarecii si sobolanii nu sunt doar simple rozatoare ce provoaca repulsie (ar fi fost bine daca acesta era singurul inconvenient), ci reprezinta un adevarat pericol pentru bunurile si sanatatea voastra. Avand in vedere acest lucru, chiar si in lege s-a stipulat ca operatiunea de deratizare sa se realizeze in mod regulat atat in spatii publice, cat si in spatii private (institutii, scoli, depozite, sedii de firme etc.).

Pentru a benficia de servicii eficiente, cu rezultatele optime pe care le asteptati si fara a achita sume mari de bani, noi va recomandam sa intrati in legatura cu reprezentantii companiei Ligriv.

Detinem o experienta vasta, ceea ce inseamna ca stim de fiecare data ce masuri se preteaza fiecarui caz in parte astfel incat sa avem parte (atat noi, cat si clientii nostri) de cele mai bune si rapide rezultate.

De asemenea, in decursul timpului am avut grija sa investim in echipamente si produse de calitate astfel incat interventiile sa fie cat se poate de facile pentru echipa, si in acelasi timp, clientii sa se bucure intotdeauna de solutii optime, fara ca sanatatea sa le fie pusa in pericol.

firma deratizare

Ligriv – partenerul vostru pentru o deratizare eficienta in orice tip de spatiu!

Stim foarte bine ca fiecare caz in care ni se solicita interventia, este diferit, si trebuie tratat ca atare, in mod specific, pentru maximizarea rezultatelor.

Spre exemplu, sunt cateva etape ce trebuie respectate atunci cand realizam o actiune de deratizare, iar noi le stapanim foarte bine. Iata care sunt cateva dintre acestea: delimitarea suprafetei infestate, cunoasterea modului de viata si de hrana al rozatoarelor, aplicarea metodelor specifice pentru deratizare, inspectarea rezultatelor obtinute, continuarea aplicarii unor metode de preventie si combatere etc.

Masurile de preventie (profilactice) sunt la fel de importante (daca nu, chiar mai importante) ca cele de combatere (curative) ce implica umatoarele: salubrizarea colectivitatilor, limitarea posibilitatilor de hranire a rozatoarelor, impiedicarea patrunderii in imobile, indepartarea depozitelor de gunoaie, deratizarea vecinatatilor etc.

Contactati-ne acum pentru o deratizare imediata!

Daca sunteti in cautarea unui partener capabil care sa va ofere servicii deratizare la un raport avantajos calitate-pret, atunci l-ati gasit! Va veti convinge ca Ligriv este fix ceea ce aveti nevoie pentru ca eliminarea rozatoarelor sau prevenirea aparitiei lor sa fie eficiente..

No Comments Found

Leave a Reply