Comunicate de presa

Reparatii cutii automate – cu mare precizie si iscusinta

Reparatii cutii automate se pot realiza la super preturi, daca colaborati cu Automatic Gearbox si actionati din timp. Noi garantam pe termen lung tot ceea ce realizam la un moment dat, pentru ca ne pricepem sa rezolvam orice defectiune indiferent de modelul cutiei de viteze al autoturismului dumneavoastra. Totul este posibil pentru ca avem o echipa specializata de aceea nu ar trebui sa ratati posibilitatea de a cunoaste si de a experimenta serviciile noastre.

Clientii nostri au adoptat o atitudine pozitiva de indata ce au pasit in service si au vazut acuratetea si maiestria cu care se lucreaza. Acest lucru le-a dat increderea ca totul se va rezolva in cel mai scurt timp posibil. Aici va puteti testa starea cutiei de viteze automate in mod gratuit si doar daca este necesar sa intervenim pentru reparatia in sine, percepem taxe. In caz contrar, nu trebuie sa aveti nici un motiv de ingrijorare deoarece inseamna ca totul functioneaza perfect.

Prin urmare nu trebuie sa ratati aceste oportunitati, puse la indemana dumneavoastra, pentru ca nu aveti absolut nimic de pierdut. Asadar nu mai stati pe ganduri si indrazniti sa ne apelati in cel mai scurt timp posibil in legatura cu orice problema apare la cutia de viteze. Schimbam piesele defecte si le inlocuim cu altele in stare perfecta de functionare iar daca in procesul de reparatie am demontat cutia automata noi o si montam la loc, cu un grad marit de pricepere.

De asemenea, avem grija ca in momentul montarii, piesele componente sa fie lipsite de impuritati, deoarece acestea pot influenta in mod negativ buna functionare a cutiei de viteze. Folosim doar piese de schimb de calitate superioara pentru ca avem mereu in stoc o diversitate de modele, astfel incat vrem sa avem certitudinea ca fiecare client pleaca multumit de la noi.

Reparatii cutii automate – garantie deplina

Automatic Gearbox s-a canalizat de-a lungul timpului pe partea de reparatii cutii automate, domeniu pentru care ne dedicam toata viata si ne punem in practica cunostintele acumulate la cursurile de specializare. De asemenea, experienta isi spune cuvantul si ne ajuta sa solutionam cu brio orice mic sau mare inconvenient.

Lucram doar cu un personal specializat si folosim documentatii specifice pentru fiecare model de cutie automata, scule speciale si detinem aparate profesionale pentru verificarea amanuntita a acestora. Este foarte important sa faceti o intretinere corecta a cutiei automate, acest lucru insemnand sa optati pentru schimbul de ulei la timp si sa verificati filtrele in functie de fiecare model in parte. Nu uitati ca uleiul folosit trebuie sa respecte in totalitate normele cerute de catre producator, pentru ca totul sa functioneze in parametrii normali.

Reparatii cutii automate – rezultate imediate

In urma experientei noastre in domeniul de reparatii cutii automate am observat ca dedicarea totala si profesionalismul reprezinta cheia succesului. Folosim aparate profesionale si tehnici de ultima generatie pentru a asigura clientilor nostri reusita sigura. Aceste aparare au fost special create pentru a elimina problemele la cutia automata inca din faza incipienta.Efectuam si diagnoza electronica si facem o constatare exacta a problemelor cutiei automate si gasim solutiile optime pentru remedierea lor.Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.reparatiecutieautomata.ro..

No Comments Found

Leave a Reply