Schele-metal.ro – inchiriere schele mobile in cele mai bune conditii!

In domeniul constructiilor, dar nu numai, lucrul la inaltime trebuie sa fie realizat in conditii de siguranta deplina, de aceea este important sa va asigurati ca optati pentru echipamente eficiente, ce se regasesc intr-o stare perfecta, fara defectiuni.

Schelele sunt astfel de echipamente, iar in momentul inchirierii/achizitiei, trebuie sa va asigurati ca sunt ceea ce trebuie astfel incat angajatii vostri sa poata efectua activitatile pentru care sunt responsabili, fara ca integritatea fizica sa le fie pusa in pericol.

Schele-metal.ro este un partener de incredere, pe care va puteti baza atunci cand vine vorba de inchiriere schele mobile sau fixe. Va asteptam sa va convingeti!

inchiriere schele mobile

Inchiriere schele mobile sau fixe? Contactati-ne cu incredere!

Va desfasurati activitatea in domeniul constructiilor? Schelele metalice sunt un must-have, cu siguranta! Daca nu ati gasit inca un furnizor competent al acestor echipamente, ne vom bucura sa fim noi alegerea voastra finala intrucat veti beneficia de o multime de avantaje.

Schelele metalice pe care le comercializam/inchiriem pot fi executate la comanda in ce configuratie doriti sau puteti opta pentru variantele standard disponibile in oferta noastra. Alegand serviciile noastre de inchiriere schele mobile, va asiguram ca lucrarile se vor desfasura in conditii optime de siguranta, cu atat mai mult cu cat produsele respective sunt realizate conform normelor europene si cu o atentie deosebita la aspectele care sporesc siguranta utilizarii lor.

Inchiriere schele mobile sau fixe – alternativa excelenta la achizitie!

De ce spunem acest lucru? Pentru ca, evident, investitia va fi mult mai mica comparativ cu achizitia, iar avantajele extrem de mari.

Daca nu dispuneti de bugetul necesar sau daca doriti sa utilizati schelele o perioada determinata de timp, atunci inchirierea este cea mai buna solutie pentru voi.

Schelele reprezinta un real ajutor in momentul in care efectuati lucrari la inaltime, atat in interiorul, cat si la exteriorul cladirilor (blocuri de locuinte, centre comerciale, hale industriale etc.).

schele mobile bucuresti

Schelele sunt testate si verificate inainte de a fi oferite clientilor spre inchiriere  pentru a ne asigura ca fiecare dintre voi se bucura de cele mai bune produse.

Sunt realizate din teava de otel tratata impotriva coroziunii pentru o durata indelungata de viata, dar pot fi executate si din alte materiale, in functie de necesitati. Au o masa relativ scazuta astfel va transportul si montajul sunt usor de realizat.

Garantam pentru durabilitatea, rezistenta si stabilitatea schelelor furnizate.

Asiguram toate accesoriile si componentele, precum si instructiunile de montaj, insa recomandam ca acesta sa se efectueze numai de catre persoane specializate.

Alegeti schele-metal.ro pentru inchiriere schele mobile!

Compania noastra detine o experienta vasta in domeniu si punem accent pe calitatea produselor si a serviciilor oferite, obiectivul echipei fiind acela de a obtine satisfactia maxima a clientilor, indiferent de cat de exigente le sunt asteptarile.

Contactandu-ne, veti beneficia de solutii personalizate oferite in functie de necesitatile si cerintele voastre, fie ca este vorba de inchiriere schele mobile sau fixe.

————————————————————

CONTACT

Website: http://schele-metal.ro

Telefon:0724.375.411 | 0730.494.351

E-mail: office@schele-metal.ro

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *