Personale

Despre continutul original.

Ce pot sa observ in ultima perioada la multe dintre blogurile care le vizitez este lipsa de continut original. In special blogurile pe care se scriu articole despre tablete, smartphonuri ect. Mult continut copiat sau cel putin ideeile principale reformulate. Chiar nu mai vreu nimeni sa produca propriul continut original?

Este cunoscuta relatia directa dintre succesul unui site web si vizibilitatea sa in cautari prin optimizare SEO, asa cum este cunoscuta aceasta tehnica destul de pleonastica, intrucat optimizarea pentru motoarele de cautare inseamna de fapt exact acronimul SEO.

Cum ştie Google cine e autorul conţinutului?

 

“Ar fi câteva lucruri de făcut pentru a trata această situaţie. Aţi putea folosi reţelele de socializare cu gândul că oamenii vor aprecia, distribui sau plasa legături către pagina web, iar Google ar prelua-o mai întâi pe ea. De asemenea aţi putea implementa protocoale precum PubSubHubbub, care ar trimite notificări către diverse locaţii. Trimiterea unei cereri DMCA sau a unui raport de spam ar putea prinde bine. În mod sigur Google încearcă să afle cine este autorul original, însă ideea de a scana tot Internetul pentru a avea mereu o copie fidelă a fiecărui moment este puţin depăşită, pentru că Google poate vizita doar un număr finit de pagini web.” preluare de aici..

No Comments Found

Leave a Reply