Despre pret artisti nunta: adevarul!

Cand vine vorba despre nunta voastra, nu ar trebui sa comentati prea mult pretul artistilor foarte buni, nici sa ii programati pe cei mai ieftini sa cante la nunta.

Nu este cazul sa va zgarciti, avand in vedere importanta evenimentului.
Muzica trebuie sa fie la superlativ, fiindca exprima bucuria mirilor, a socrilor si a nasilor. Oamenii au venit la nunta sa petreaca pana in zori, sa danseze si sa asculte muzica, sa socializeze si sa rada la glumele si bancurile bune ale altora.

Pentru toate acestea, la care se adauga mancarea buna si o sala confortabila si frumos decorata vin oamenii la nunta!


O alta greseala pe care o fac mirii este sa caute artisti nunta pe ultima suta de metri, iar cei foarte buni sa fie programati deja si sa fie obligati de imprejurari sa cheme la nunta pe cei care raman.

Pe site-ul Contact-artisti.ro gasiti cele mai bune voci din Romania ale momentului, solisti cu experienta scenica, repertoriu bogat si capabili sa interpreteze pe orice tema data si sa faca fata oricaror provocari.

Intre niste necunoscuti prezentati de prietenii care au mai avut nunta in cartier si Andra, Delia, Inna si Smiley, alegeti solistii iubiti si cunoscuti de toata lumea, fara sa va intereseze prea mult pret artisti nunta!

Ganditi-va cum se va ridica sala si va aplauda in delir, cand vor canta si dansa Delia, Andra, Inna si Smiley si cat se vor supara bietii nuntasi, cand vor falsa cei pe care i-ati ales sa cante fiindca au un tarif mai mic!

Sa aduci pe cineva care sa tipe, sa nu aiba voce, sa nu se sincronizeze cu instrumentistii inseamna sa razi singur de propria nunta! Din numele grele de pe site-ul Contact-artisti.ro puteti alege doua care sa cante prin rotatie si un actor sa faca glume si sa spuna bancuri si toata lumea va fi multumita.

Alte argumente pentru alegerea unor solisti consacrati:
-sustin des concerte, prin urmare au un repertoriu vast si variat. Cam pe toti cei din lista i-am auzit cantand la fel de bine si muzica populara si de petrecere.
-au costume foarte frumoase si miscari scenice gratioase si stiu sa antreneze lumea la dans si sa o binedispuna.

-nuntasii sunt incantati sa se fotografieze cu ei si sa posteze pe retelele de socializare pozele, astfel ca nunta voastra va fi intens mediatizata.

-sunt foarte seriosi fiindca au muncit intens sa ajunga la acest nivel, deci sunt asigurate promptitudinea, calitatea muzicii oferite si punctualitatea.

Preturile pentru acesti solisti si pentru actoriii-prezentatori sau magicieni nu apar pe site, fiindca vor fi comunicate direct de catre impresar deoarece difera in functie de urmatorii factori:

-locul unde se desfasoara nunta. Este clar ca in cazul unei deplasari pe distante mari si pretul este mai mare, sa acopere si pretul masinii care transporta artistii si costumele lor.
-costurile difera si in functie de numarul de ore stabilit cu impresarul. Se poate solicita prezenta artistului toata noaptea sau numai cateva ore.

-tipul de eveniment care se reflecta si in numarul de ore. Un majorat sau un botez nu tine la fel de mult ca o nunta si atunci se intelege ca preturile vor varia.

Nu va zgarciti cand trebuie sa alegeti artistii care va vor canta la nunta! Chemati-i pe cei mai buni indiferent de pret!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *