Fără categorie

Un camin modern, dar cu mobilier clasic

Sa obtii originalitatea interiorului locuintei tale este mult mai greu decat ai crede. Asta nu se rezuma doar la a gasi mobila perfecta, ci si la cum sa combini totul, in asa fel incat rezultatul sa fie unul inedit. Din fericire, exista foarte multe stiluri pentru care poti opta. Tot ce trebuie sa faci, este sa il gasesti pe cel care ti se potriveste cel mai bine. Insa, daca descoperi ca iti plac elemente din mai multe stiluri, va trebui sa faci orice pentru a le combina cu gust.

Daca iubesti mobila clasica, dar si pe cea moderna, atunci de ce sa nu le combini? Nu iti face griji in privinta pieselor de mobilier pe care le doresti. Daca mobilierul modern se gaseste usor, stim cu totii ca piesele clasice sunt mai dificil de gasit. Asta nu inseamna ca este si imposibil. Mobilier clasic de calitate, din lemn masiv, poti gasi la mobchicboutique.ro. Aici sunt disponibile produse pentru living, dormitor, dinning, in orice culoare si pentru orice preferinta. Iata cateva sfaturi despre cum cum poti obtine balansul perfect atunci cand combini mobila moderna cu cea traditionala.

Desi este o diferenta uriasa intre cele doua stiluri, imaginea finala va fi una extrem de frumoasa, care ii va da pe spate pe toti. In primul rand trebuie sa iti faci un plan, sa iti imaginezi rezultatul final si apoi poti pune in practica ideile tale. Ofera fiecarui stil in parte o sansa de a straluci. Trebuie sa te informezi cu privire la cele doua stiluri si incepe cu fiecare camera pe rand. Si, pentru ca livingul este camera unde iti vei primi oaspetii, poti incepe cu aceasta. Achizitioneaza o piesa de mobilier moderna si restul trebuie sa fie clasic. Vei vedea ce efect magic are totul. Joaca-te cu culorile si adu in camera, de exemplu, o canapea intr-o nuanta vibranta, iar restul mobilierului achizitioneaza-l in tonuri pastel. Piesele alese trebuie sa iti placa, fiecare in parte. Ansamblul trebuie sa inspire lux, dar si confort si ideea de camin. Fii atent si la alte detalii, precum culorile peretilor sau covorul din camera. Ele nu trebuie sa incarce, ci sa fie cat mai minimaliste. Simplitatea lor va aduce o doza de eleganta garantata.

Toate aceste elemente vor face ca cele doua stiluri sa se conecteze perfect intr-unul singur. De asemenea, foloseste-te de contrast, nu numai in stiluri si culori, ci si in forme sau textura materialelor. Poti sa faci asta chiar cu fiecare piesa. Ai insa grija ca sa exista totusi o armonie. De exemplu, daca folosim o culoare, restul culorilor trebuie sa se incadreze in aceeasi paleta sau in nuante ce se asorteaza. Nu este greu sa obtii asta. O simpla informare pe internet sau in reviste de specialitate, te poate ajuta sa aflii ce culori merg asortate. In plus, pe site-ul mobchicboutique, poti gasi idei despre felul in care sa asortezi anumite piese de mobilier. Sunt doar cateva sfaturi simple, ce pot fi dezvoltate printr-o documentare amanuntita. Ideea este ca, in final, mobilierul clasic sa fie in armonie perfecta cu elementele moderne din locuinta. Si, orice vei face, nu supraincarca.

Asadar, poti avea o locuinta moderna, cu mobila clasica, iar mobchicboutique.ro te poate ajuta.

No Comments Found

Leave a Reply