Comunicate de presa

De ce sunt lucrarile de dezinfectie importante pentru igienizarea spatiilor si sanatatea utilizatorilor acestora?

Dincolo de asteptarile noastre, riscul raspandirii diferitelor boli este mai degraba in crestere decat in scadere, fapt pentru care fiecare dintre noi isi ia masurile esentiale pentru igiena personala si cea a locuintei. Punctul distinctiv intre curatenia efectuata personal si lucrarile profesionale de igienizare si dezinfectie este faptul ca produsele si metodele utilizate de companiile specializate au rolul de a indeparta eficient microbii, evitandu-se astfel posibilele contaminari.

Lucrari profesioniste de dezinfectie – clasificarea microbilor indepartati prin serviciile specializate

Lucrarile de dezinfectie sunt demarate pentru distrugerea microorganismelor cu scopul de a preveni si combate aparitia si raspandirea infectiilor sau a bolilor transmisibile. Dezinfectia este un proces amplu efectuat in diferite etape importante, pentru a acoperi intregul spatiu vizat, cu rezultate garantate si efect sigur pentru utilizatorii incaperilor respective.

Microbii sunt clasificati in agenti patogeni, alergeni si toxine, microorganisme care nu pot fi indepartate prin simpla curatenie si solutiile clasice achizitionate din comert.

–        Alergenii patogeni: sunt virusii, bacteriile, ciupercile; care provoaca varicela, rujeola, tuberculoza si alte boli infectioase;

–        Toxine: se impart in endotoxine si micotoxine, provocand o serie de efecte toxice asupra corpului uman, de tipul iritatiilor.

–        Alergenii: praful, bacteriile si ciupercile, care sunt cauza rinitelor alergine si alte boli respiratorii, precum astm.

De ce este preferabil sa contactati o companie specializata pentru lucrarile de dezinfectie?

Companiile specializate in sanitizare si dezinfectie ofera un serviciu care trebuie efectuat periodic pentru functionarea optima a cladirilor, fiind supuse normelor de igiena impuse prin legislatie. Astfel, dezinfectia dintr-o locuinta difera de cea efectuata in spatiile comune (scara blocului, subsol) si de cea necesata in unitatile alimentare si publice, precum gradinite, scoli, spatii de birouri, hale, spitale si cabinete medicale, cabinete stomatologice, cabinete veterinare, si spatii destinate divertismentului si stilului de viata, cum sunt cinematografele, salile de evenimente, salile de sport, fitness, masaj etc.

Traficul intens si prezenta constanta a zeci de persoane zilnic necesita lucrari de dezinfectie avansate, realizate de o firma specializata, care opereaza cu metode sigure si non-toxice pentru oameni si animale, pentru a raspunde diferitelor nevoi ale clientilor.

–        Care sunt tipurile de dezinfectie?

  • Dezinfectia poate fi de preventie (profilactica) sau de combatere (terapeutica) si are ca scop preventia dezvoltarii si distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele interioare.
  • Dezinfectia profilactica vizeaza distrugerea posibililor germnei patogeni, care altfel se dezvolta si reprezinta o influenta negativa pentru starea de sanatate a animalelor si oamenilor.
  • Dezinfectia terapeutica este un proces amplu prin care se combat bolile parazitare sau infectioase, de la sesizarea primelor cazuri de boala pana la eliminarea intregului focar de infectie.

–        Care este frecventa cu care trebuie efectuate lucrarile de dezinfectie?

Frecventa cu care dezinfectia trebuie efectuate depinde in mare masura si de spatiul vizat. In cazul unitatilor alimentare si medicale, etapele de dezinfectie includ aplicarea unor substante diferite, conform evaluarii specialistilor in domeniu. Dezinfectia simpla trebuie efectuata zilnic prin spalarea suprafetelor, iar lucrarile de dezinfectie profesionale trebuie efectuate minim o data pe luna.

Firma DDD Bucuresti – servicii complete de dezinfectie, desinsectie si deratizare

Compania specializata localizata in Bucuresti efectueaza lucrari complete pentru igienizarea si pastrarea in parametri optimi pentru sanatate a spatiilor diverse, prin aplicarea metodelor si substantelor corespunzatoare pentru protectia, combaterea si prevenirea dezvoltarii bacteriilor si aparitiei insectelor si rozatoarelor daunatoare.

Personalul firmei DDD este instruit si specializat permanent cu ultimele tehnologii si substante pentru a se adapta celor mai exigente cerinte. Toate substantele utilizate sunt avizate de Ministerul sanatatii, iar tehnicile de lucru sunt efectuate la cele mai calitative standarde, pentru ca beneficiarii cladirii sa isi desfasoare activitatea intr-un mediu sanatos si sigur.

—————————————————–

Date utile

Tel.fix – 021 413 89 41;

Vodafone – 0724 355 711;

Orange – 0744 843 852;

Telekom – 0762 267 299;

Mail – ligrivddd1999@yahoo.com

Site – www.deratizarebucuresti.ro.

1 Comment

  • Ce este rinita ocupationala? – Fbx

    […] Masuri de igienizare – curatarea intregii cladiri, mai ales in zonele cu mult praf, mucegaiuri sau microorganisme. Este necesara aerisirea completa sau instalarea unui sistem de aerisire central, precum si inlocuirea solutiilor de curatire cu alte substante non toxice si fara miros. […]

    Reply

Leave a Reply