Dezmembrari Golf 4 mi-a asigurat o pornire usoara

Paraie si scoate fum sau paraie de-ti asurzeste urechile, dar nu porneste si rad toti care te vad cum te chinuiesti. Nenorocirea este ca daca ti s-a oprit motorul in trafic sau pe linia de tramvai, te-ai ars. Se porneste alarma sa te intimideze si mai tare, adica apasa claxoanele ca la plecarea mortului de acasa sau de la capela sa ti se spuna de la obraz ca ii incurci pe toti. Altii scot capetele pe geam si iti striga ironic:

Dezmembrari Golf 5

Au vrut sa te insulte, sa-ti spuna ca acolo iti poti duce masina veche, dar te-au ajutat fara sa doresca acest lucru. Cauti demult o pompa combustibil rezervor, desi internetul este plin de sfaturi referitoare la faptul ca aceasta piesa nu face mare lucru pentru masina ta, tu stii cel mai bine cum stau lucrurile. Te-ai interesat, iar la magazinele de piese auto nu au mai adus demult acesta piesa, iar cand au avut, pretul a fost de 650 de lei. Dar daca ai cauta la piese second-hand?

Poate ca nu ai mai fi nevoit sa circuli fara ea, iar pretul este mai mic. In orice caz, nu mai pleca de-acasa nici pe distante mici cu o masina care porneste foarte foarte greu, fiindca risti sa o duci pe platforma la reparat! Fii intelept! Apeleaza la surse alternative de mobilitate pana iti pui la punct masina, sa nu ii pui pe ceilalti in pericol si nici pe tine! Imagineaza-ti ca ti se opreste masina in mijlocul unui blocaj, iar cand circulatie este reluata, esti luat pe sus de cei care vin din spate si care sunt deja nervosi din cauza asteptarii!

Dar sa ne intoarcem la Dezmembrari.ro! Este alternativa sigura si ieftina la piesele care iti lipsesc, mai ales ca sunt verificate si se ofera garantie pentru ele, sa nu-ti imaginezi ca iti sunt livrate piese ruginite sau pe jumatate rupte!

Uite, pompa combustibil rezervor care costa 650 de lei intr-un magazin de piese auto, cand ai norocul sa o gasesti, la ei costa 200 de lei, adica de trei ori mai putin.

Fiindca tot ai intrat pe site, fa o lista cu toate piesele de care ai nevoie, sa stii de unde sa le iei sau sa ajuti pe cei care au nevoie de clapeta acceleratie, senzor vibrochen, oglinda sau stergator de parbriz.

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *