Comunicate de presa

Diferentele dintre un blog personal si un blog de afaceri

Daca te intrebai ce anume trebuie sa faci in cazul unui blog personal sau de afaceri, afla care sunt elementele cheie care iti aduc succesul. In general, in cazul unu blog personal trebuie sa emotionezi oamenii, pentru ca acestia sunt cei care reactioneaza foarte bine la emotii.

Astfel, interactionand cu ei iti creezi trafic intens, vei mentine o legatura stransa cu cititorii tai si vei primi feedback din partea lor, ceea ce este foarte important. Fii activ si pe diferite retele de socializare si cu siguranta vei avea un impact pozitiv si implicit, rezultatele dorite. Gandeste-te ca ai mult mai multe sanse sa atragi printr-un continut cu emotii puternice decat cu un continut specific despre o anumita problema care ia amploare in viata reala.

Tine cont de faptul ca emotiile reprezinta cheia succesului pentru ca nimeni nu va putea deveni imun la emotii. Atunci cand iti stabilesti o nisa pentru blogul tau, trebuie sa o urmaresti indeaproape pentru a genera trafic si a avea rezultatele dorite. Chiar daca pare ciudat la prima vedere, subiectele controversate vor genera tot mai multe emotii, pentru ca oamenii se implica emotional in cazul blogurilor personale.

Daca vrei sa ai o interactiune marita din partea cititorilor atunci foloseste-te de metoda controverselor si vei vedea ca are rezultate de fiecare data.  Insa, sa nu pierdem din vedere ce era mai important de fapt. Trebuie sa ai o abordare echilibrata ori de cate ori postezi articole noi, pentru a nu fi usor de confundat. O imagine bine conturata te va mentine in topul preferintelor cititorilor pentru mult timp.

Adu buna dispozitie pe blog

Este indicat ca in informatiile pe care le aduci pe blog sa exprimi ambele puncte de vedere, sa pui in valoare partea pozitiva si sa arati ce se poate intampla in caz contrar. Asadar abordeaza subiectul din unghiuri diferite si vino cu argumente solide de fiecare data, pentru ca acest lucru va fi cu adevarat apreciat de catre cei care te urmaresc.In tot ceea ce faci trebuie sa te protejezi pe tine insuti si sa ai o abordare conceptuala si realista. Tine cont totusi si de aspectele tehnice care implementate cu profesionalism iti vor aduce rezultatele dorite.

Elemente specifice pentru un blog de companie

In acest caz, ai nevoie de trafic doar din partea persoanelor interesate in mod direct de produsele sau serviciile pe care le promovati pe blog. In caz contrar, intrarile care provin din partea celor care ajung in mod accidental aici, nu iti fac nici o favoare.Important este sa recurgi la metode practice prin care sa iti convingi cititorii ca blogul tau le aduce informatiile de care au nevoie la un moment dat.

Posteaza doar continut de valoare care sa influenteze in mod pozitiv deciziile acestora. De indata ce le castigi increderea, va fi mult maiusor sa le vinzi ceva insa pentru a fi pretuit in acest domeniu trebuie in primul rand sa cunosti foarte bine produsele sau serviciile la care faci referire. Da sfaturi de calitate care sa atraga, pentru ca in caz contrar cititorii au vor ramane cu impresia ca isi pierd timpul degeaba cu vorbe goale. Fa-te cunoscut in mediul on line promovandu-ti imaginea in social media ca un adevarat specialist.Pentru mai multe articole viziteaza blogul nostru www.scriuceva.ro..

No Comments Found

Leave a Reply