Dimineata trebuie sa mancam ceva.

Dimineata cand ma trezesc in timpul saptamani va spun sincer ca nu plec de acasa pana nu mananc ceva.Nu fumez deloc si asta ma face fericit si ma oblig sa degust ceva pentru a avea energie sa pot munci.Dupa ce ajung la munca pe la 8-9 mai iau asa din fuga o gura de covrig cumparat dimineata de la metrou.Va recomand sa degustati ceva sa aveti energie nu va jucati cu viata si sanatatea vostra.Terminati cu prostiile si tigarile dimineata mai tarziu cand inaintati in varsta o sa vedeti efecte colaterale ale tigarilor si nemancatului de dimineata.In week-end degust o cafea facuta de sotia mea si mai tarziu mananc pentru ca sunt liber.E altceva in week-end.

9 thoughts on “Dimineata trebuie sa mancam ceva.

  1. intradevar foarte multe persoane fumatoare nu mananca nimic dimineata, dar din ce-am observat nu este ca nu vor, ci nu pot. dar sunt si nefumatori care de multe ori sar peste micul dejun, ca mine de exemplu. traim in secolul vitezei si din pacate nu mai avem timp sa ne hranim corespunzator.

  2. Eu nu mananc dimineata ,primul lucru beau o cafea ,fumez o tigara ,doua mai multe apoi pana in amiaz apuc sa mananc si eu .

Comments are closed.