Personale

Soferii de maxi-taxi

Pur si simplu uneori ma enerveaza asa incat clar trebuie sa ma calmez.Cand ma intorc de la munca in fiecare zi sunt obligat sa merg cu maxi pentru ca R.A.T.B. pe Ilfov sa scos devinitiv si irevocabil de asta vara.Nu mai sunt bani.Astazi cand am plecat de la Obor se auzea un sunet sub masina si mergea incet.Am presupus ca avea pana.A mers incet pana aproape de casa cu cativa km cand deodata masina a prins viteza in mod normal cum trebuia de la inceput.Parca nu mai avea pana.Dupa ce ca mai era si cald merga si incet soferu 40 km la ora maxim.E ceva de speriat,bine nu mai zic ca opresc unde vor si cand vor fara semnal si incurca circulatia intr-un mare hal…off..

7 Comments

 • GrafsS

  Prefer sa merg cu ocazia. 🙂

  Reply
 • Danu

  Salut nu sunt la rema dar vriau sa te intreb putem face schimb de linkuri ?

  Reply
 • Bogdan

  Cand lucram in colentina luam maxi-taxi de la obor mereu…. alergau aia ca nebunii. Poate ca ai nimerit tu vreun noob

  Reply
 • adriank

  stai sa vezi ce maxi-taxi are firma atlasib intre arad si baia mare. dupa ce ca drumul face peste 7 ore, ai impresia ca oricand risca sa explodeze :))
  din pacate nimeni nu se mai risca sa investeasca in masini noi deoarece stiu ca in maxim 2 luni vor fi varza din cauza drumurilor.

  Reply
 • Ionut Avram

  de asta e bine sa faci o investitie si sa-ti iei o masina personala:D

  Reply
 • Pato Basil

  sunt adevarate petarde in trafic… sa vezi una ca merg zici ca au saci de cartofi in spate, 2 nu respecta regulile de circulatie(niciuna), 3 sunt imprudenti…
  mai mereu in intersectie intra pe banda a 3-a ca sa faca dreapta

  Reply
 • val33ntyn

  asa este si la mine doar ca eu merg 2-3 km cu maxi taxi si cand sunt in forma merge pe jos si de bani aia beau o bere :))

  Reply

Leave a Reply