Dispozitive potrivite pentru a ne urma pasiunile

Zi de zi intalnim noi persoane, ne facem noi prieteni si descoperim noi lucruri unii despre altii. In cele din urma aflam ca exista un lucru care ne defineste, fiecare dintre noi avem un hobby, o pasiune pe care o urmam sau pe care am vrea sa o urmam.

Unele hobby-uri sunt mai simple, existand mai multe persoane care urmeaza aceasta activitate in timp ce unele hobby-uri sunt mai ciudate, mai putin cunoscute celorlalti si care presupun timp, efort si poate si bani mai multi. Un hobby mai putin obisnuit este gravura, pe anumite obiecte. In principiu aceasta se refera la diverse desene, forme si mesaje inscriptionate pe o anumita suprafata sau pe un obiect. Noile dezvoltari in tehnologie si tehnica au condus si la dezvoltarea metodelor de gravare pe suprafete, existand dispozitive cu ajutorul carora putem automatiza procesul de gravare. In functie de obiectele si suprafetele pe care le dorim prelucrate avem la dispozitie mai multe gravatoare mecanice pe site-ul pin.ro, mai precis 3 tipuri in functie de dimensiunile suprafetelor ce dorim sa fie prelucrate.

In primul rand avem gravatoare seria VG de mari dimensiuni, aparate robuste si puternice capabile sa prelucreze rapid suprafele metalice, plastice sau lemnoase. Aceste tipuri de aparate pot grava suprafete cu dimensiuni de pana la 2M x 4M, au o viteza mare de deplasare pe suprafata de lucru si diverse sisteme incorporate pentru a facilita procesul de gravare: sisteme de aerisire, de racire, de evacuare a resturilor si a prafului.

Al doilea gravator este din seria SD, ceea ce inseamna ca pot grava suprafete de dimensiuni medii, de pana la 1.3M x 2.5M si care au o miscare la fel de rapida pe suprafata de lucru. Si in cazul acestor aparate putem prelucra materiale metalice, lemnoase sau plastice, cu precizie si foarte detaliat ca si in cazul celor din seria VG. Cea din urma serie se gravatoare este seria LK, economice. Si acestea pot prelucra suprafete de aceeasi dimensiune ca si cele din seria SD si avand aceeasi precizie si calitate a gravurii. Este cu atat mai usor de urmat un astfel de hobby pentru cei care au si cunostinte IT in domeniul de proiectare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *