Scaunelul pentru wc FizioTab – De nelipsit din baia ta!

 

Pentru a elimina in mod corespunzator bolul fecal, trebuie sa adoptam pozitia ghemuit la toaleta, picioarele si trunchiul sa formeze un unghi de 35 grade.

Scaunelul FizioTab, este special conceput pentru corectarea pozitiei la toaleta, pierduta odata cu aparitia toaletei englezesti. Se potriveste oricarui vas de wc, iar atunci cand nu este in uz, se impinge inapoi sub toaleta. Pozitia corecta la wc este pozitia ghemuit, cu picioarele si genunchii ridicati deasupra liniei soldului.

Defecatia este un act complex si implica o multitudine de nervi si muschi. Atunci când adoptati pozitia sezand pe wc, muschiul puborectal stranguleaza colonul,  ceea ce creaza nevoia de incordare pentru eliminare.

Cum functioneazã scaunelul FizioTab?

Corpul tău are o curbura naturala în colon (unghiul anorectal) care ajuta la mentinerea continentei. Muschiul puborectal stranguleaza rectul. Este minunat atunci cand nu vrem sa mergem la toaleta, insa problema este ca aceasta curbura se mentine si atunci cand ne asezam pe toaleta si incercam sa eliminam boulul fecal. Gândiți-vă la un furtun îndoit și ați putea să va imaginați ce se întâmplă în colon atunci când mușchiul puborectal rămâne strâns în jurul acestuia. În unele cazuri, în special la persoanele cu constipatie, asezarea cu coapsele perpendiculare pe pamant poate face defecatia mult mai grea.

Singura poziție în care musculatura puborectala se relaxează pe deplin, este pozitia ghemuit. Astfel, colonul se indreapta  și permite o eliminare rapida, usoara si completa.

Corpul dvs. se bazează pe o îndoire, o curbura, între rect, unde sunt depozitate fecalele – și anusul – unde fecalele ies. In pozitia sezand pe wc, unghiul este „înclinat”(blocat), ceea ce pune presiune ascendenta asupra rectului si menține fecalele în interior. Nu numai că acest lucru creează tensionare și constipație, dar inhibă, de asemenea, eliminarea completă – ceea ce înseamnă că puteți avea literalmente fecale vechi în jurul tractului digestiv inferior.

Toaleta moderna ne-a fost vanduta ca civilizata, dar stresul cauzat de sedere nu este sanatos. Acum poti adopta pozitia ghemuit la wc, fara sa faci nicio modificare toaletei  tale, cu ajutorul scaunelului FizioTab. Utilizarea regulata poate preveni aparitia hemoroiziilor si a bolilor de colon.

Cercetările efectuate arată numeroasele avantaje ale poziției corecte de tip ghemuit:

Un tratament neinvaziv pentru hemoroizi; majoritatea se vindecă fără recidivă atunci când se foloseste pozitia ghemuit la wc, nemaiexistand o fortare excesiva in zona rectoanala.

Eliminarea mai rapidă, mai ușoară și mai completă va ajuta la prevenirea cancerului de colon, a apendicitei și a bolii intestinale inflamatorii.

Protejează nervii pelvieni prevenind intinderea si deteriorarea.

Etanșează supapa ileocecală care împiedică scurgerea în intestinul subțire.

Relaxează mușchiul puborectal care în mod obișnuit stranguleaza colonul pentru a menține continența.

Previne hernia, diverticulita și prolapsul organelor pelvine prin utilizarea coapsei pentru a susține colonul și a preveni tensionarea.

Pentru femeile însărcinate, ghemuirea evită presiunea asupra uterului și ajută la pregătirea pentru o nastere mai naturală.

Scaunel pentru wc FizioTab va va face viata mai usoara si mai sanatoasa si reprezinta o inovatie in domeniul toaletelor din Romania.

Nu te mai forta pe wc, foloseste FizioTab!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *